Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Εθισμένη στα escape rooms είναι πλέον η Αγγελική Νικολούλη


Στα διάφορα escape rooms της Αθήνας περνάει πλέον τον ελεύθερό της χρόνο η Αγγελική Νικολούλη, πηγές από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως Στο Τούνελ» είναι γνωστό πως διακατέχεται από έντονο πάθος για την επίλυση γρίφων, την διαλεύκανση μυστηρίων, καθώς και την εύρεση χαμένων ανθρώπων. Έτσι, τα παιχνίδια στα οποία οι ομάδες προσπαθούν να αποδράσουν από ένα δωμάτιο, ακολουθώντας προσεκτικά τα στοιχεία που τους παρέχονται, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη την κ. Νικολούλη, η οποία δοκίμασε για πρώτη φορά τις τύχες της σε ένα από τα πολλά δωμάτια απόδρασης της πόλης πριν από ένα μήνα.

Η δημοσιογράφος, συντροφιά με τους συνεργάτες της επισκέφτηκε ένα από τα πιο πετυχημένα escape rooms και από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε πως απολάμβανε κάθε της στιγμή στο δωμάτιο. Με τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένο στα μάτια της, εξερευνούσε κάθε σπιθαμή του χώρου και ρωτούσε τους συνεργάτες της τη γνώμη τους σχετικά με τους τρόπους απόδρασης. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα της κ. Νικολούλη κατόρθωσε να εξέλθει του δωματίου, με την παρουσιάστρια να μοιάζει ωστόσο ασυγκράτητη.


Έτσι, έσπευσε να πλησιάσει τους συγγενείς όσων παικτών βρίσκονταν εντός των άλλων δωματίων, προσπαθώντας να βοηθήσει στον εντοπισμό τους και την ασφαλή επιστροφή τους στις αγκαλιές των αγαπημένων τους. Προτού αποχωρήσει, η παρουσιάστρια επισκέφτηκε και κατόρθωσε να αποδράσει από πέντε ακόμη δωμάτια, ενώ στα διαλείμματα κατόρθωσε να εντοπίσει και την επί είκοσι χρόνια αγνοούμενη γιαγιά καθώς και τη χαμένη γάτα δυο υπαλλήλων.

Έκτοτε, η Αγγελική Νικολούλη διαμένει μόνιμα στα δωμάτια απόδρασης, από τα οποία αποχωρεί μόνο για το γύρισμα της εκπομπής της, ενώ άτομα του κοντινού της κύκλου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανοίξει η ίδια το δικό της δωμάτιο, στο οποίο η αποστολή των παικτών θα είναι η εύρεση χαμένων συγγενών τους.


tokoulouri.com
Categories: ,