Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοικτή επιστολή για την άσκηση δίωξης σε βάρος του Χρ. Μαρκογιαννάκη

Του ΡΟΥΣΣΑΚΗ Κωνσταντίνου  κατοίκου  Κισσάμου Χανίων


Προς :
Τον κύριο Εισαγγελεύ  Πρωτοδικών Ιωαννίνων

Κοινοποίησις :
κύριο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ των Ιωαννίνων
Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου

1.      Την 10-9-2015 ενημερώθηκαν οι πολίτες μέσω του Τύπου, ότι εις βάρος του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης και πρώην Βουλευτή Χανίων κυρίου Μαρκογιαννάκη Χρήστου, ασκήθηκε Ποινική Δίωξις, καθόσον εμπλέκεται ενεργά στην υπόθεση του άδικου θανάτου του σπουδαστή Γιακουμάκη Ευαγγέλου, πράξη η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιον προ μερικών μηνών.
2.      Για την άσκηση της Ποινικής Διώξεως είμαι βέβαιος ότι ελήφθησαν υπ’ όψιν όλα τα απαιτούμενα αυτά στοιχεία και οι ενδείξεις οι οποίες δικαιολογούν αυτήν σας την ενέργεια. Είμαι δε απολύτως βέβαιος ότι ενεργήσατε σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου και κάτω από άκρα μυστικότητα ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι αυτής της απεχθούς υποθέσεως και να τιμωρηθούν με παραδειγματισμό όλοι οι ένοχοι είτε εμφανείς είτε αφανείς.
3.      Στο φύλλο της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» της 12-9-2015, αλλά και ευρέως σε όλα τα Μ.Μ.Ε., ανακοινώθηκε η «απάντηση» του πρώην Υπουργού. Όπως ήταν φυσικό ο κύριος αυτός θεώρησε την άσκηση της ποινικής δίωξης ως «προεκλογική μεθόδευση» από μέρους σας και κατά κάποιον τρόπο «υποκινούμενη» από σκοτεινά συμφέροντα τα οποία «υπηρετείτε» ως Εισαγγελικός λειτουργός.
4.      Επιπλέον σας αποκαλεί: Α) Προπέτη, Β) επιπόλαια ενεργών, Γ) βάναυσο κακοποιητή του αποδεικτικού υλικού, και Δ) καταχραστή εξουσίας.
5.      Στην συνέχεια αναφέρει ότι «..σέβεται τους θεσμούς, όμως θα πρέπει πρώτα από όλα να τους σέβονται εκείνοι που του υπηρετούν..»
6.      Καταγγέλλει « εμφανή μεθόδευση» και «χονδροειδές μεθοδευμένη πολιτική δίωξη»
7.      Στο τέλος αναφέρει ότι οι διώκτες του ( οι Εισαγγελείς εννοεί) έχουν «παραβιάσει τα καθήκοντά τους» και κλείνει με την προσβλητική έκφραση: «υπάρχουν και δικαστές στα Ιωάννινα».

Καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι τον θυμό του κυρίου πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης, αλλά αυτές οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε εις βάρος σας είναι εκφράσεις ανθρώπων του πεζοδρομίου και του περιθωρίου. Δεν είναι δυνατόν μία ευνομούμενη πολιτεία να αποδέχεται τέτοια είδους εξύβριση και μάλιστα από έναν άνθρωπο ο οποίος θεωρητικά υπηρέτησε το Κράτος και τον Νόμο από τα αξιώματα που αυτή η Πολιτεία διά του λαού της του παρείχε.

Θεωρώ απόλυτα επιβεβλημένο ο κύριος αυτός να ανακληθεί στην τάξη και είτε να ανακαλέσει την ευθύ εξύβριση που εκτόξευσε, είτε  να παρουσιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέχει προς διαπίστωση των «αξιοποίνων πράξεων» που φέρεται ότι τέλεσε ο Εισαγγελέας Ιωαννίνων εις βάρος του, και για τις οποίες τον εγκαλεί.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μαρκογιαννάκης με αυτήν του την δήλωση έχει παραβιάσει εκ νέου τον Νόμο, καθώς εξυβρίζει και κατά κάποιον τρόπο απειλεί τον Εισαγγελικό λειτουργό που χειρίστηκε την υπόθεση.

Σας αποστέλλω απόκομμα της εφημερίδας « Χανιώτικα Νέα» της 12-9-2015 για την τυχόν ποινική αξιολόγηση της όλης αυτής της ανεπίτρεπτης για υποψήφιο του Ελληνικού Κοινοβουλίου συμπεριφοράς .

Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να τοποθετηθώ με ένα σχόλιο μου.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μετά την αποκάλυψη της από μέρος του εμπλοκής στην υπόθεση ( και όχι πριν, έχει την σημασία του ) δηλώνει ωρυόμενος ότι έπραξε κατά αυτόν τον τρόπο, δηλαδή παρενέβη στον Διευθυντή της Σχολής στα Γιάννενα για να μην τιμωρηθεί ένας πάμπτωχος  φοιτητής, που φοιτούσε την ίδια περίοδο στη σχολή, ή λίγο πιο πριν δεν έχει σημασία, ο οποίος είχε λέει  ζωγραφίσει την Κρήτη στον τοίχο του δωματίου του και για τον λόγο αυτόν αποβλήθηκε από την σχολή. Και παρενέβη στον Διευθυντή κατόπιν θερμής παρακλήσεως της επίσης πάμπτωχης μάνας του φοιτητή ώστε να μην αποβληθεί ο φτωχός φοιτητής για ένα πταισματάκι. Με αυτόν τον τρόπο «δικαιολόγησε» στα Μ.Μ.Ε. την απολύτως παράνομη παρέμβασή του, και για κάτι το οποίο ήταν τελείως άσχετο με την κρινόμενη υπόθεση η οποία «όλως τυχαίως» έλαβε χώρα στην ίδια σχολή (ήμαρτον προσβάλλουν την νοημοσύνη μας ως πολίτες)

Επειδή λοιπόν κατά το μελλοντικό δικαστήριο θα εξετασθούν πλήθος μαρτύρων και ενδεχομένως και ψευδομαρτύρων (με μερικές χιλιάδες ευρώ βρίσκονται πολλοί μάρτυρες άλλωστε), θεωρώ σκόπιμο, χωρίς να θέλω να παρέμβω στο έργο σας, να ανευρεθούν και αυτοί οι μάρτυρες.. ,αν δεν έχουν βρεθεί ακόμα,  δηλαδή και η φτωχή μάνα και ο φτωχός φοιτητής.. και φυσικά ο φτωχός φοιτητής να κρατάει μαζί του και πιστοποιητικό φοίτησης στην συγκεκριμένη σχολή για το επίμαχο χρονικό διάστημα.. ή έστω για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα το οποίον δεν πρέπει να πέραν του έτους από την ημερομηνία διαπράξεως της ανθρωποκτονίας. (για μένα προσωπικά πρόκειται περί ανθρωποκτονίας)

Επιπλέον για να μην παρεξηγηθώ σας γνωρίζω ότι ανήκω στον ίδιο πολιτικό χώρο που ανήκει και ο κύριος Μαρκογιαννάκης, δεν αποδέχομαι όμως σε ουδεμία περίπτωση την άθλια αυτή συμπεριφορά από μέρους του.

Η παρούσα επιστολή μου εάν δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα θα ήθελα να επισυναφθεί στη δικογραφία..



Ευχαριστώ
Ρουσάκης Κωνσταντίνος
Κίσσαμος Χανίων



bloko.gr
Categories: