Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αδυνάτισε και έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο!H Lucy Hemms ήταν μέχρι τα 15 της ένα παχύσαρκο... κορίτσι - ζύγιζε, όπως η ίδια ισχυρίζεται, 6 φορές περισσότερο απ' όσο σήμερα.

alt


 

Μετά από διάφορα περιστατικά στο σχολείο της, όπου οι συμμαθητές της την κορόιδευαν λέγοντάς της πως ήταν απαίσια και άσχημη, αποφάσισε πως έπρεπε να αδυνατίσει.


Μαζί με τη μητέρα της συμμετείχαν στο διαγωνισμό Slimming World και κατάφερε να χάσει 22 κιλά. Έπειτα πέρασε στον εθνικό διαγωνισμό αδυνατίσματος και τερμάτισε δεύτερη. Μετά το διαγωνισμό η Lucy αποφάσισε να συνεχίσει τη δίαιτα και οι εταιρείες αδυνατίσματος την ενθάρρυναν όλο και περισσότερο. Έφτασε στα 44 κιλά και συνέχισε.
Έτρωγε μόλις φαγητό 200 θερμίδων τη μέρα - περίπου όσο 2 μπανάνες.


Άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά της, φορούσε περούκα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τα οστά της.. Άρχισε να φορά παιδικά ρούχα και να καταναλώνει διάφορα συμπληρώματα αντί να τρώει.

Τότε οι γονείς της την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με νευρική ανορεξία.


«Όλοι μου έλεγαν πως έχω αδυνατίσει τρομερά, όμως εγώ στον καθρέφτη έβλεπα απλά ένα χοντρό κορίτσι. Τώρα μπορώ να συνειδητοποιήσω τι κακό έκανα στον εαυτό μου», λέει η Lucy.

Πηγή: katara.gr
Categories: