Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Απίστευτος: Έγραψε πάνω σε ένα κέικ την... παραίτησή του


Την πιο πρωτότυπη ιδέα είχε ένας Βρετανός υπάλληλος του αεροδρομίου Chris Holmes για να παραιτηθεί!


Έφτιαξε ένα κέικ με τα χεράκια του και πάνω έγραψε όπως βλέπετε και στη φωτογραφία την παραίτησή του από τη Συνοριακή Δύναμη ... Ο λόγος; Επειδή θέλει να ξεκινήσει νέα καριέρα στην μαγειρική!

Δείτε τι έγραψε πάνω στο κέικ:«Σήμερα, ανήμερα των 31ων γενεθλίων μου, και μιας και έγινα πρόσφατα πατέρας, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η ζωή μου και πόσο σημαντικό είναι επίσης το να περνάω το χρόνο μου κάνοντας κάτι που μπορεί να με κάνει χαρούμενο, τόσο εμένα, όσο και τους δικούς μου ανθρώπους».
Στη συνέχεια εξήγησε το πλάνο του. Στοχεύει να επικεντρωθεί στην προσωπική του επιχείρηση παραγωγής κέικ, ενώ εύχεται στους πρώην συναδέλφους του, «ό,τι καλύτερο για το μέλλον». Και τους επισημαίνει πως αν τους άρεσε το δώρο του, μπορούν να παραγγείλουν κι άλλα από τη σελίδα του mrcake.co.uk.

Φυσικά αυτή η πρωτότυπη και μοναδική θα λέγαμε παραίτηση, κοινοποιήθηκε από τον αδερφό του Stuart Jackson, με μια φωτογραφία στο Twitter!

Η καλύτερη διαφήμιση της νέας επιχείρησης δηλαδή.
Ο αδερφός του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Jerry Maguire συναντά τον Masterchef». Αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία είχε πάνω από 1.600 retweets, έγινε θέμα στη dailystar (και όχι μόνο), ενώ δεκάδες χρήστες του κοινωνικού μέσου έσπευσαν να σχολιάσουν την πρωτότυπη και γκουρμέ υποβολή παραίτησης.

Categories: