Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Άναυδοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι τoυ προπονητή


Έρευνα διενεργήθηκε στην οικία του προπονητή της εθνικής ομάδας κρίκετ ο οποίος συνελήφθη εχθές, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ΄εξακολούθηση.

Φωτογραφία για Άναυδοι οι αστυνομικοί με τα ευρήματα στο σπίτι τoυ προπονητή


Είχε προηγηθεί πρόσφατη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία ο 49χρονος συλληφθείς ενεργούσε κατ΄επανάληψη ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής, με 17χρονο ανήλικο, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.


Ακολούθησε λοιπόν μεθοδική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στην οικία του δράστη, στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,

• βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, 

• ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,

• τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής

• ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και

• πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: newsnow.gr
Categories: