Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μάνα και νονά έσφαξαν αυτιστικό 14χρoνo


Κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού απαγγέλθηκαν στην 50χρονη Dorothy Spourdalakis και την 44χρονη Jolanta Agata Skrodzka, μάνα και νονά αντίστοιχα του 14χρονου αυτιστικού Alex Spourdalakis, τον οποίο δολοφόνησαν στο Σικάγο....


Ο 14χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Chicago Tribune».


Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το δικαστήριο, είχαν κουραστεί από την καθημερινή φροντίδα που απαιτούσε ο 14χρονος, λόγω του αυτισμού, και σχεδίασαν να τον δολοφονήσουν για να απαλλαγούν από αυτόν.

Αρχικά προσπάθησαν να τον σκοτώσουν χορηγώντας του υπνωτικά χάπια. Όταν όμως η προσπάθειά τους απέτυχε, η μητέρα του τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στο στήθος και στη συνέχειά του έκοψε τις φλέβες. Δεν της ήταν όμως αρκετό και πήρε σειρά και η νονά του 14χρονου, η οποία τον μαχαίρωσε πολλές φορές.


Τις δύο γυναίκες βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο πατέρας του παιδιού όταν επέστρεψε στο σπίτι, ενώ σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε το γιο του στο κρεβάτι μέσα στα αίματα. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα του παιδιού είχε αρνηθεί τον Ιανουάριο βοήθεια από το Τμήμα Υπηρεσιών για Παιδιά και Οικογένειες, ενώ στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε ένα βίντεο στο youtube όπου ζητούσε βοήθεια στην φροντίδα του Άλεξ. 


Πηγή: gkourou.com
Categories: