Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πρέβεζα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. - Πάνω από δέκα τραυματίες - Ένας νεκρός - VIDEO & PHOTO

Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και πάνω από δέκα τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 19:00 στην ε.ο. Πρέβεζας Ιωαννίνων ανάμεσα από το χωριό Φλάμπουρα και Σαμψούντα. 

Πρέβεζα: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. - Πάνω από δέκα τραυματίες - Ένας νεκρός - VIDEO & PHOTO


Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Άρτα Πρέβεζα και είχε κατεύθυνση προς Πρέβεζα με περισσότερους από δέκα επιβάτες και ένα ι.χ. με κατεύθυνση προς Σαμψούντα.


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η σύγκρουσή, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί, έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας του λεωφορείου και ήταν τόσο σφοδρή που το ι.χ. εκσφενδονίστηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και έπεσε μέσα σε αρδευτικό χαντάκι ενώ το λεωφορείο εξετράπη και αυτό της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά του δρόμου επίσης σε χαντάκι.

Στο σημείο κατέφθασαν οχήματα της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα από το νοσοκομείο της Πρέβεζας αλλά και από τις γύρω περιοχές, Πάργα, Φιλιππιάδα, Άρτα, προκειμένου να συνδράμουν στην μεταφορά των τραυματιών ενώ έφτασαν και οχήματα της τροχαίας καθώς και η ομάδα ΔΙΑΣ, που διέκοψαν τη κυκλοφορία στην ε.ο..

Το έργο των πυροσβεστών ήταν αρκετά δύσκολο κυρίως για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.
Εξ αρχής δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματίες στο λεωφορείο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε αυτό, λόγω της θέσης που είχε καταλήξει το όχημα, αλλά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος της ζωής τους.
Στην συνέχεια απεγκλωβίστηκε η γυναίκα από το ι.χ., σύζυγος του οδηγού ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός.

Ακολούθησε η μεταφορά των τραυματιών - επιβατών του λεωφορείου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του pamepreveza.gr στο νοσοκομείο, στο οποίο έφταναν συνεχώς συγγενείς να μάθουν για την υγεία των ανθρώπων τους, κλήθηκε εκτάκτως προσωπικό προκειμένου να συνδράμει και να βοηθήσει αφού κατέφθαναν συνεχώς ασθενοφόρα με τραυματίες. 

Οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο φέρουν ελαφριά τραύματα και δεν βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή τους. Σοβαρά τραυματισμένη είναι η επιβάτης του ι.χ. καθώς και μια επιβάτης του λεωφορείου.Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μετά τις 22:30.
 Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πηγή: pamepreveza.gr
Categories: