Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για χαροκαμένο παππού, από την Πρέβεζα!


Πρόκειται για ένα τραγικόπ παιχνίδι της μοίρας, στο Καναλάκι της Πρέβεζας με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 77χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής.


Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κ.Υ. Καναλακίου αφού το μοναδικό ασθενοφόρο της περιοχής βρίσκονταν στην Πάργα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το Κέντρο Υγείας δεν έφτασε ποτέ στην Πρέβεζα αφού κατά τη διάρκεια της διαδρομής ενημερώθηκε ότι δεν υπήρχε αναισθησιολόγος και έτσι ο αγώνας διάσωσης κατέληξε στην Άρτα.

Εκεί αφού διασωληνώθηκε κρίθηκε απαραίτητη και άμεση η διακομιδή του στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων αφού έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που δημιούργησαν αιμάτωμα. Ο 77χρονος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα με σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις σε κρίσιμη κατάσταση.

 Ο 77χρονος που παρασύρθηκε από το Ι.Χ. στην προσπάθεια του να διασχίσει τον δρόμο, είναι ο παππούς του νέου που πριν 1,5χρονο χρόνο περίπου έχασε λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που έγινε χθες το ατύχημα, τη ζωή του σε τροχαίο.

Μάλιστα οι δυο τους ζούσαν μαζί στην Ελλάδα, αφού οι γονείς του άτυχου νέου βρίσκονταν στην Γερμανία και τότε ο χαμός του παιδιού είχε βυθίσει στο πένθος τον 77χρονο σήμερα παππού του, που νοσηλεύεται στην εντατική στο Νοσοκομείο στα Γιάννενα.


Πηγή: aniwthoi.net
Categories: