Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Την κρατούσαν σε μεταλλικό κουτί, τη βίαζαν και την έκαναν βαποράκι

2 χρόνια ήταν φυλακισμένη σε μια χασισοφυτεία

Την κρατούσαν σε μεταλλικό κουτί, τη βίαζαν και την έκαναν βαποράκιΕπί δυο ολόκληρα χρόνια η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας στην εφηβεία.


Μόλις πριν λίγες μέρες όμως κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της κοπέλας.
Το νεαρό κορίτσι φέρονται να κρατούσαν όμηρο για πάνω από δυο χρόνια δυο άνδρες, ο 30χρονος Ryan Balletto και ο 24χρονος Patrick Pearmain.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που τους βαρύνει κρατούσαν φυλακισμένο το κορίτσι σε ένα μεταλλικό κουτί σε μια χασισοφυτεία στην περιοχή Lake County. Μάλιστα φαίνεται πως το βίαζαν κατ' επανάληψη ενώ το υποχρέωναν να μεταφέρει ναρκωτικά.
Η έφηβη βρέθηκε σε μια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και χωρίς να υπάρχουν υποψίες για το τι θα βρουν οι αστυνομικοί.
Στις 29 Απριλίου, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν ένα κτήμα που ανήκει στο Balletto για καταγγελίες που είχαν να κάνουν με την καλλιέργεια χασίς. Την επόμενη μέρα όμως το κορίτσι τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα.
Η κοπέλα δήλωσε αρχικά πως είχε σεξουαλικές επαφές με τους δυο άνδρες συναινετικά.
Διαβάστε ακόμη: Στο μυαλό ενός θύματος απαγωγής: πώς υπομένει και πώς επανέρχεται
Όμως η αστυνομία βρήκε ένα μεταλλικό κουτί, βαμμένο με σπρέυ που έφερε τα αρχικά του ονόματος του κοριτσιού. Το κουτί είχε τρύπες και στο εσωτερικό του μια ζωγραφιά από ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα κρανίο ζώου. Το κουτί ήταν έτσι τοποθετημένο και είχε τρύπες ώστε το νερό να περνά μέσα και το κορίτσι να μπορεί να πίνει αλλά και να πλένονται τυχόν ακαθαρσίες που είχε μέσα. Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες, οι φερόμενοι ως απαγωγείς την κρατούσαν αρκετές μέρες εκεί κλεισμένη. Μάλιστα στο κουτί το κορίτσι είχε γράψει ένα ποίημα που περιέγραφε τη ζωή της εκεί μέσα.
Στο κτήμα οι αστυνομικοί βρήκαν 1.200 δενδρύλλια μαριχουάνας, 17 όπλα και 4.000 δολάρια σε μετρητά.
Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η έφηβη ίσως δεν ήταν το μόνο τους θύμα.
Η υπόθεση ξυπνά μνήμες από την πρόσφατη ανακάλυψη της τραγικής ιστορίας απαγωγής και ομηρείας τριών γυναικών στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Πηγή: news.gr
Categories: