Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πάρος: Συγκλονίζει ο αγώνας της Μυρτούς - Δίνει νέα μάχη για τη ζωή της!

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε στην Πάρο όπου κακοποιήθηκε από τον Πακιστανό που βλέπετε - Πλέον βρίσκεται σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης... (δείτε το βίντεο)


Η περιπέτεια της Μυρτούς ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Πάρο, όταν το 15χρονο - τότε - κορίτσι έπεσε θύμα κακοποίησης του αδίστακτου Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, που της επιτέθηκε, με σκοπό όπως αργότερα υποστήριξε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. 


Το νεαρό κορίτσι αντιστάθηκε και τότε ο δράστης άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στα βράχια.

Διαβάστε το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα

Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την 16χρονη σήμερα Μυρτώ, που δίνει μεγάλη μάχη, ώστε να επικοινωνήσει ξανά με το περιβάλλον. Ύστερα από πολλούς μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό, η Μυρτώ μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, όπου και νοσηλεύεται τον τελευταίο 1,5 μήνα.


Η Μυρτώ θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση
Ο γιατρός που την παρακολουθεί είναι ο διάσημος Έλληνας καθηγητής, Γιώργος Βέλμαχος, ο οποίος μιλώντας στο Mega χαρακτήρισε σταθερή και αισιόδοξη την κατάσταση της υγείας της Μυρτούς. ''Η Μυρτώ έχει μια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Έχω δει πάντως μία βελτίωση και είμαι αισιόδοξος''.

Στο πλευρό της 16χρονης βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της. ''Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είναι μαζί με την Μυρτώ από το βράδυ έως το πρωί. Η Μυρτώ στεναχωριέται αφάνταστα όταν δεν την βλέπει'' λέει ο διάσημος καθηγητής.

Η Μυρτώ θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο λαιμό, για να τοποθετήσουν οι γιατροί μία βαλβίδα με τη βοήθεια της οποίας ευελπιστούν να μπορέσει να μιλήσει ξανά...
 

Πηγή: newsit.gr
Categories: