Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Αυτός είναι ο 19χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι στην οδό Τσαλδάρη.



Ένας 19χρονος που επέβαινε σε τρόλεϊ,  έχασε την ζωή του στην προσπάθεια του να γλυτώσει από τον ελεγκτή και το πρόστιμο, καθώς δεν είχε εισιτήριο. Όταν το όχημα ήταν εν κινήσει, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Κρατώντας τη φωτογραφία του 19χρονου γιου του στα χέρια ο πατέρας του νεαρού και ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη το βράδυ και έχασε το παιδί τη ζωή του για ένα ευρώ!

«Εάν υπάρχει κάποιος μάρτυρας πρέπει να πει τι έγινε μέσα στο τρόλεϊ. Να μάθουμε κι εμείς τι έγινε. Στα καλά καθούμενα για 1 ευρώ αφαιρείται μια ζωή! Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό;», λέει ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια.

Τραγική φιγούρα είναι και η μητέρα του 19χρονου που είναι με ηρεμιστικά. Συγγενείς και φίλοι του 19χρονου είναι σοκαρισμένοι.






Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ο ελεγκτής επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ που εκτελεί το δρομολόγιο «Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος» και άρχισε να ελέγχει τα εισιτήρια των επιβατών.

Όταν πλησίασε το νεαρό σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ξεκίνησε φασαρία. Ο ελεγκτής είπε στο νεαρό ότι αφού δεν έχει εισιτήριο θα πληρώσει πρόστιμο.

Ο 19χρονος προσπάθησε να φύγει από την μπροστινή πόρτα ο ελεγκτής προσπάθησε να τον κρατήσει και σχίστηκε η μπλούζα του.

Τότε ο 19 χρόνος χτύπησε τον ελεγκτή στο πρόσωπο του έσπασε τα γυαλιά και άρχισε να τρέχει προς την μεσαία πόρτα .

Ο νεαρός χτύπησε το κεφάλι του πάνω στο κράσπεδο και τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αγία Όλγα» και από εκεί στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών λίγο μετά τις 6 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.


Πηγή: aniwthoi.net
Categories: