Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Φαίης! Τι έδειξαν τα κινητά τηλέφωνα;

Ατύχημα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της Φαίης, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης! Ο 25χρονος παραδέχεται πως την χαστούκισε και εκείνη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Απριλίου!Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τα αρχεία κλήσεων της κινητής τηλεφωνίας που είναι πλέον στη διάθεση της Αστυνομίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου, στις 5.24, ο Βαγγέλης Στεφανάκης, κάλεσε την αδελφή του θύματος, Μαρία Μπλάχα...


Το στίγμα της συνομιλίας εντοπίζεται στην περιοχή της Νέας Μάκρης! Αυτή η εξέλιξη δείχνει πως η αδελφή της άτυχης κοπέλας, ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το τι είχε συμβεί και ποιος μπορεί να ήταν  ο υπεύθυνος. Η Μαρία αντί να ενημερώσει την οικογένεια της ξεκίνησε για το νοσοκομείο, ταυτόχρονα σχεδόν με τον δράστη! Οι γονείς της κοπέλας δεν ήξεραν πως ο 25χρονος είχει επιτεθεί στην κόρη τους γι΄ αυτό και δεν ζήτησαν αμέσως τη σύλληψη του!


Η Μαρία όμως που ήξερε τι έχει συμβεί σώπασε...”Οι γονείς αναρωτιούνται ακόμα περισσότερο σήμερα γιατί δεν τους ενημέρωσε άμεσα και κατέθεσε όλα αυτά τα ψέματα”, λέει πρόσωπο από τον κύκλο της οικογένειας, σύμφωνα πάντα με το Πρώτο Θέμα.

Εκτός όμως από το τηλεφώνημα στην Μαρία, οι Αρχές ερευνούν τις κλήσεις που έκανε ο Βαγγέλης Στεφανάκης κατά τη διάρκεια που ήταν καταζητούμενος, ένα μήνα περίπου που μεσολάβησε από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ως την παράδοση του στην Αστυνομία, στις 8 Μαΐου! Από την άρση του απορρήτου έχουν βρεθεί πολλά τηλεφωνήματα σε μια πρώην playmate, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό, πιθανώς παράλληλα με τη Φαίη και ενδεχομένως με την αδελφή της! Επιπλέον, ο Βαγγέλης είχε μιλήσει και δύο φορές με αστυνομικό που υπηρετεί στο τμήμα της Νέας Μάκρης!

Η οικογένεια της Φαίης ζητά να γίνει αναπαράσταση του ατυχήματος, προκειμένου να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την άτυχη νύχτα. “Προτίθεμαι να ζητήσω αναπαράσταση του εγκλήματος. Είναι πολύ σημαντικό να απαντηθεί το πότε ακριβώς έγινε και σε ποιο σημείο”, δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας, Αναστασία Ασπρίδη και καταγγέλλει εγκληματικά λάθη και παραλείψεις των Αρχών που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικά στοιχεία! Ο φάκελος της υπόθεσης παραμένει στην Ασφάλεια της Νέας Μάκρης, αντί να παραπεμφθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το αυτοκίνητο και ο προφυλακτήρας δεν ελέγχθηκαν και το κινητό της Φαίης δεν έχει εξεταστεί!

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η απάντηση στο αίτημα για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών της Φαίης και της Μάνιας! ”Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων από τη Δικαιοσύνη και πιστεύουμε πως με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και με τα άλλα στοιχεία θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και ο κατηγορούμενος θα τιμωρηθεί.” δηλώνει ο δικηγόρος της Μαρίας, Θανάσης Πλεύρης!


Πηγή: gr.omg.yahoo.com
Categories: