Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Την αγαπάω, θα πάω να τη συναντήσω», είπε ο δολοφόνος της αεροσυνοδού

Διαβάστε τον διάλογο με την ανακρίτρια



Ο 20χρονος αρνήθηκε της κατηγορίες και υποστήριξε πως ο θάνατος της 25χρονος κοπέλας ήταν ατύχημα, όμως ο ιατροδικαστής βρήκε σημάδια στραγγαλισμού.


Ολοκληρώθηκε η απολογία του 20χρονου που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της 25χρονης αεροσυνοδού από τη Θεσσαλονίκη και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην απολογία του αρνήθηκε της κατηγορίες και υποστήριξε πως ο θάνατος της κοπέλας ήταν ατύχημα. 

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ανέφερε στην ανακρίτρια, πως με την άτυχη αεροσυνοδό διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία δυο χρόνια, τον οποίο και διέκοψαν δυο εβδομάδες πριν το τραγικό γεγονός. Το βράδυ της δολοφονίας, ο 20χρονος συνάντησε σε συγγενικό σπίτι στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης την 25χρονη και αφού συνευρέθηκαν ερωτικά, πήρε το κινητό της τηλέφωνο και συνειδητοποίησε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και, σύμφωνα με τον 20χρονο, η αεροσυνοδός έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Όταν κατάλαβε ότι η 25χρονη ήταν νεκρή, ο 20χρονος μετέφερε μόνος του το πτώμα της μακριά από την πόλη, στους Ευζώνους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ιατροδικαστή, το πτώμα της 25χρονης κοπέλας, φέρει σημάδια στραγγαλισμού, κάτι για το οποίο ο 20χρονος δεν έδωσε απάντηση, όταν ερωτήθηκε από την ανακρίτρια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, σκόπευε να αρραβωνιαστεί την άτυχη αεροσυνοδό, ενώ είχε δανειστεί και χρήματα από συγγενείς, ώστε να αγοράσει τις βέρες. Τόνισε πως δεν κατάλαβε πώς συνέβη το μοιραίο, ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει και σε διάλογο που είχε με την ανακρίτρια δήλωσε πως σκοπεύει να πάει να τη βρει...

«Την αγαπάω, θα πάω να τη συναντήσω»

«Θα πάω να τη συναντήσω», είπε ο 20χρονος.

Η ανακρίτρια τον ρώτησε «Τι λες;» κι εκείνος επανέλαβε:

«Την αγαπάω, θα πάω να τη συναντήσω».

Η απάντηση που πήρε από την ανακρίτρια ήταν η εξής: «Μάλλον σε χωριστούς τόπους».

Να σημειωθεί πως τις έξι ημέρες που η αστυνομία αναζητούσε την αεροσυνοδό και τον ίδιο, ο 20χρονος είχε διαφύγει στη Βουλγαρία και στη συνέχεια την Κωνσταντινούπολη.

Έπειτα, παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία, όπου και ομολόγησε μετανιωμένος τον φόνο της 25χρονης αεροσυνοδού.

Πηγή: protothema.gr
Categories: