Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Μάικ Τάισον: Βρίσκομαι πολύ κοντά στο θάνατο!

Ο πρώην πυγμάχος Μάικ Τάισον αποκάλυψε πως βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ενώ τόνισε πως έλεγε ψέματα πως είναι νηφάλιος.


Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε πως δίνει ακόμα αγώνα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, υποστηρίζοντας πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί.


«Μερικές φορές είμαι κακός. Εχω κάνει πολλά άσχημα πράγματα και ζητώ συγχώρεση. Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Θέλω να ζήσω νηφάλιος. Δε θέλω να πεθάνω. Βρίσκομαι πολύ κοντά στον θάνατο γιατί είμαι φανατικός αλκοολικός», είπε ο Τάισον.

Ο πρώην πυγμάχος αποκάλυψε πως έλεγε ψέματα σε όλους ότι αποτοξινώθηκε, ωστόσο αυτό δεν ισχύει.

«Ελεγα ψέματα σε όλους ότι είμαι νηφάλιος, αλλά δεν είμαι. Βέβαια δεν έχω πιει ούτε έχω πάρει ναρκωτικά τις τελευταίες έξι ημέρες και για εμένα αυτό είναι ένα θαύμα. Αυτή είναι η έκτη ημέρα. Δεν πρόκειται να ξανακάνω χρήση», δήλωσε συγκινημένος ο Τάισον.

Τέλος, δήλωσε πως ο θάνατος της κόρης του τον Μάιο του 2009 ήταν ένα χαστούκι για τον ίδιο που τον κράτησε ζωντανό, αφού μέχρι τότε είχε τάσεις αυτοκτονίας.

"Δεν πίστευα ότι θα ήμουν εδώ για καιρό. Σκόπευα να αυτοκτονήσω. Έκανα υπερβολική χρήση ναρκωτικών κάθε βράδυ. Η ζωή είναι διαφορετική για μένα τώρα. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου. ήταν κόλαση, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός".

Πηγή: newsit.gr