Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

Συνελήφθη ο 52χρονος που τη σκότωσε και την είχε για ένα μήνα στο κρεβάτι


Συνελήφθη ο ένοικος διαμερίσματος στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 33ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.   


Mετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά του 52χρονου οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν σε κρεβάτι, το πτώμα της 48χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ιρλανδίας συγκατοίκου του. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι γείτονες είχαν αρχίσει να παραπονιούνται για τη δυσοσμία.   

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας είχε επέλθει προ αρκετών ημερών και ότι η γυναίκα  είχε στο παρελθόν διαπληκτιστεί με τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε ασκήσει σε βάρος της σωματική βία.   

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε το έγκλημα αναμένεται να γίνει γνωστός μετά την τοξικολογική εξέταση, αφού το πτώμα δεν έφερε εμφανή σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών ενώ αναμένεται τοξικολογική εξέταση μιας και το  πτώμα δεν έφερε εμφανή σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο ή πάλη. 

Πηγή: www.lifo.gr
Categories: