Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο με τα μαρτύρια που πέρναγε ο Βαγγέλης - Τα νέα στοιχεία...

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο που παρέδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του στην σχολή στα Ιωάννινα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, που δίνει το iefmierida.gr οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον 20χρονο και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ όπως διαπιστώθηκε ένα ακόμη άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο μάλιστα ακούγονται τόσο ο Βαγγέλης όσο και οι υπόλοιποι αρχικά να γελάνε, αλλά στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρουν καταθέσεις ενώ αναζητείται και αυτός που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής.


apokalipseto.blogspot.gr
Categories: