Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής

«Επρεπε να πάω στην αστυνομία και να τα πω όλα. Αυτό με βαραίνει μέχρι σήμερα», λέει στο protothema.gr ο Νίκος Δαβρής.


«Θα έλεγα αυτούς που βασάνιζαν τον Βαγγέλη ζώα, αλλά αυτό θα ήταν προσβολή για τα ζώα. Ο Βαγγέλης ζούσε μια φρικτή κόλαση με καθημερινά βασανιστήρια, απάνθρωπα κι εξευτελιστικά», λέει στο protothema.gr ο Νίκος Δαβρής, απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής που γνώριζε τον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

«Κάναμε παρέα και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Τον έβλεπα πεσμένο, λυπημένο και προβληματισμένο. Προσπαθούσα να καταλάβω τι του συνέβαινε. Εμαθα λίγο αργότερα από άλλα παιδιά ότι ο Βαγγέλης υφίσταται βασανιστήρια από κάποιους συμφοιτητές του. Τον κλείνανε σε ντουλάπα στις τουαλέτες, τον κορόιδευαν, τον ξεφτίλιζαν και άλλα παρόμοια», συνεχίζει ο κ. Δαβρής, που ήρθε από τη Βραζιλία για να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα ξέρει.


«Επαθα σοκ όταν έμαθα ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά. Πηγαίνω τότε στην υπεύθυνη της εστίας και τα λέω όλα. Ενημερώνω και τον διευθυντή να παρέμβει. Εκείνοι φάνηκε πως αναστατώθηκαν και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά που τους υπέδειξα. Αυτά επιβεβαίωσαν όλα όσα μου είχαν πει για τα βασανιστήρια. Ίσως να έκανα λάθος. Επρεπε να πάω στην αστυνομία και να τα πω όλα. Αυτό με βαραίνει μέχρι σήμερα», τονίζει ο απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το παρών στην συγκέντρωση μνήμης για τον Βαγγέλη, που είναι σε εξέλιξη από τις δέκα το πρωί.protothema.gr
Categories: