Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ: Τι έχει στα χέρια της Αστυνομία που λύνει το μυστήριο; Και άλλο σκληρό βίντεο προκαλεί πόνο στην οικογένεια Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη εξετάζουν το τελευταίο διάστημα οι αρχές. Οι πληροφορίες που θα προκύψουν αναμένεται να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες και τα περιστατικά, τα οποία προηγήθηκαν του θανάτου του.



Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του news.gr από πηγή η οποία γνωρίζει την υπόθεση, η Αστυνομία έχει κατασχέσει τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα ορισμένων από τους συμφοιτητές του Γιακουμάκη, τα οποία εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια σε αναζήτηση νέων στοιχείων – φωτογραφιών, βίντεο, γραπτών μηνυμάτων ή άλλων – που σχετίζονται με την υπόθεση.

Επιπλέον, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των αρχών που ερευνούν την υπόθεση και νέο βίντεο, το οποίο τράβηξε από το κινητό του ένας από τους συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Το βίντεο περιέχει σκληρό υλικό, καθώς απεικονίζει πρόσωπα του περιβάλλοντος του άτυχου σπουδαστή, τα οποία συμπεριφέρονται με «ιδιαίτερα άσχημο και προσβλητικό τρόπο» προς εκείνον, όπως σημειώνει η πηγή.

Η οικογένεια Γιακουμάκη από την πλευρά της ζητάει να διασαφηνιστεί κάθε άγνωστη ή ασαφής λεπτομέρεια, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση αυτοκτονίας του Βαγγέλη.


tasosdousis.gr
Categories: