Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Μαμά μην πιστέψεις αυτά που θα ακούσεις» είπε μία μέρα πριν τη σύλληψή του ο παιδοκτόνος

Συγκλονισμένη είναι η γιαγιά της άτυχης Άννυ και μητέρα του 27 Βούλγαρου πατέρα της 4χρονης, που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το άψυχο κορμάκι της, από το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο γιος της.


Δεν πιστεύω ότι ο γιος μου σκότωσε το παιδί, λέει και ξαναλέει η γιαγιά της, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους εξηγεί πως ο πα-«τέρας» που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια το παιδί του, μεγάλωσε μόνος του τον αδερφό του. Λίγες μέρες νωρίτερα, οι καταθέσεις των γονιών της Άννυ περιέπλεκαν περισσότερο την υπόθεση. Τότε ο πατέρας-δολοφόνος κατηγορούσε στις καταθέσεις του την ίδια του την μητέρα ότι πήρε το παιδί και το έχασε στην παιδική χαρά. Βέβαια σχεδόν από μέρα σε μέρα και οι δύο γονείς άλλαζαν τις καταθέσεις τους.



Μπορεί η μητέρα του 27χρονου Βούλγαρου να υποστηρίζει ότι αγαπούσε το παιδί του, ωστόσο δεν διστάζει να αποκαλύψει πως καθημερινά και έπειτα από τα σενάρια που ακούγονταν ότι ο γιος της πιθανώς να έχει δολοφονήσει την Άννυ, τον ρωτούσε αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της εγγονής της.

«Με ξέρεις μαμά, δεν έχω κάνει κάτι», ήταν η απάντηση που της έδινε ο πα-«τέρας».


Η γιαγιά του άτυχου παιδιού εξηγεί πως όταν η Ντιμιτρίνα έφυγε στο εξωτερικό, εκείνη ήταν που είχε υπό την προστασία της το παιδί. Ωστόσο μία μέρα πριν επιστρέψει και πάλι πίσω στην Ελλάδα, ο γιος της της ζήτησε να πάει την 4χρονη Άννυ στο διαμέρισμά του προκειμένου να την δει η σύντροφός τους όταν θα επέστρεφε.

Ακόμη τονίζει πως το βράδυ της Κυριακής μίλησε με τον γιο της και της είπε χαρακτηριστικά: «Μαμά μην πιστέψεις αυτά που θα ακούσεις».



neotera.gr
Categories: