Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Όλη η αλήθεια για την υγεία της, τέλος ο εφιάλτης


Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες για την Νανά Καραγιάννη - Κωτσοπούλου και την κατάσταση της υγείας της αλλά και την απουσία της από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή την οποία παρουσίαζε σε γνωστό αθηναϊκό σταθμό για περισσότερα από 10 συνεχόμενα χρόνια.
Όλη η αλήθεια για την υγεία της, τέλος ο εφιάλτης
Το radar.gr, μετά από επικοινωνία που είχε με τους λίγους ανθρώπους του περιβάλλοντος της, αποκαλύπτει την αλήθεια για την σημερινή της κατάσταση και διάθεση.

Η Νανά ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία η οποία αποδίδει και πηγαίνει εξαιρετικά καλά! Τόσο η ίδια όσο και οι αγαπημένοι της είναι μετά από πολύ καιρό αισιόδοξοι και ανακουφισμένοι με τα μέχρι στιγμής θετικά αποτελέσματα.
Πέραν της βελτίωσης της σωματικής της υγείας, η διάθεση της είναι όλο και καλύτερη. Τις ώρες που δεν απασχολείται με ιατρικά θέματα φροντίζει να ξεκουράζεται και να περνάει πολύ χρόνο με αγαπημένους φίλους στα αγαπημένα της μέρη και φυσικά με τον σύζυγο της που είναι σταθερά στήριγμα της.
Η ίδια βέβαια δεν σταμάτα να λέει πόσο της λείπει η πρωινή της παρέα στο ραδιόφωνο και περιμένει εναγωνίως να επιστρέψει.
Categories: