Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Προειδοποιήσεις Χρυσοχοίδη σε Χρυσή Αυγή


Δεν ήταν μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επιτέθηκε χθες το βράδυ στη Χρυσή Αυγή στη Βουλή αλλά και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Προειδοποιήσεις Χρυσοχοίδη σε Χρυσή Αυγή
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο και αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στην Χρυσή Αυγή λέγονταςχαρακτηριστικά:

"Είναι δικαίωμά σας να δίνετε φαγητό και τρόφιμα σε όποιον νομίζετε. Και για μένα πάλι είναι φρικαλέο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό. Δεν είναι όμως δικαίωμά σας στο δρόμο να δέρνετε και να χτυπάτε ανήμπορους ανθρώπους.
Δεν είναι δικαίωμά σας να ανατρέπετε πάγκους αθώων ανθρώπων. Αν θέλετε να μπείτε και να προστατέψετε τους πολίτες, να πάτε να βρείτε αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτούς τους φουκαράδες που είναι στο δρόμο, δηλαδή τους Έλληνες μεγαλέμπορους που κάνουν τεράστιες αποθήκες με προϊόντα-μαϊμού.
Επίσης, προσέξτε γιατί στοχοποιείτε τη χώρα, γιατί η δράση φέρνει αντίδραση. Και η αντίδραση θα έρθει κάποια στιγμή και μπορεί να είναι δυστυχώς για τον τόπο μοιραία. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας συνιστώ να αλλάξετε γρήγορα συμπεριφορά".
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: