Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Λευκός πύργος σε φόντο… ροζ!


Λευκός Πύργος σε χρώμα ροζ! Καλά διαβάσατε. Με κυρίαρχο χρώμα το ροζ θα είναι ο φωτισμός και ο στολισμός του μνημείου-σήματος κατατεθέν της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.
Λευκός πύργος σε φόντο… ροζ!
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του νομού Θεσσαλονίκης καλεί στις 17:00 τον κόσμο στον Λευκό Πύργο για «να ενώσουν όλοι μαζί τα χέρια«.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα σχηματίσουν με ροζ μπαλόνια το διεθνές σύμβολο πρόληψης του καρκίνου του μαστούμια ανθρώπινη κορδέλα. Το μήνυμα σαφές.
«Θέλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλες τις γυναίκες και άντρες της πόλης μας«, δηλώνουν μέλη του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου.
«Θα απελευθερώσουμε τα ροζ μπαλόνια για να διώξουμε τα ταμπού και να απομυθοποιήσουμε τον καρκίνο του μαστού«, συμπληρώνουν. Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» θα διανείμει, συν τοις άλλοις, ενημερωτικό υλικό για την πάθηση και παροτρύνει τις γυναίκες να κάνουν συχνές ψηλαφήσεις και τακτικές εξετάσεις στους μαστούς τους.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: