Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο, στο οποίο κάνει λόγο για ραγδαία επιδείνωση του καιρού και εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων στα βορειοδυτικά της χώρας, από σήμερα το βράδυ.


Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, καθώς και οι ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αργά το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ήπειρο.
Αύριο το πρωί τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, βαθμιαία τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως Ανατολική και Βόρεια), την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο και από το απόγευμα τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα βόρεια τμήματα των Κυκλάδων.
Ειδικά για την Αττική, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στα δυτικά, το μεσημέρι και το απόγευμα και ύφεση του καιρού αναμένεται από το βράδυ από τα δυτικά.
Πηγή: newsbomb.gr
Categories: