Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Λάρισα: Εξέδιδε την 35χρονη φίλη του


Στη σύλληψη ενός 42χρονου στη Λάρισα ο οποίος εξέδιδε την 35χρονη σύντροφό του έναντι χρηματικής αμοιβής, προχώρησε η Αστυνομία.

Φωτογραφία για Λάρισα: Εξέδιδε την 35χρονη φίλη του


Ο συλληφθείς προωθούσε στην πορνεία την 35χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.


Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περιήλθαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο συλληφθείς προωθεί στην πορνεία γυναίκες, έναντι αμοιβής, κανονίζοντας ροζ ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον συλληφθέντα και κανόνισαν να συναντηθούν λίγη ώρα αργότερα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, στο προκαθορισμένο ραντεβού ο 42χρονος οδήγησε τον αστυνομικό σε διαμέρισμά του, όπου τους ανέμενε μία 35χρονη γυναίκα. 

Στη συνέχεια, αφού ο συλληφθείς παρέλαβε από τον αστυνομικό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, η 35χρονη τον οδήγησε στο εσωτερικό του διαμερίσματος, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και συνέλαβαν τον 42χρονο.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και της 35χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Πηγή: newsnow.gr
Categories: