Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης


Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του συνταξιούχου, ηλικίας 71 ετών, από την Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων...

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης
Πρόκειται για τον Γεώργιο Γ. Μούρα, ο οποίος γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και διαμένει στην Ηλιούπολη.
Η πλήρης ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Πρόκειται για τον Μπούρα Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πηγή: troikanoi.gr