Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η LIDL στέλνει τους Γερμανούς τουρίστες στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Lidl Κύπρου μετά το δημοσίευμα της «Κ» όπου επισημαίνεται πως σε διαφημιστικά φυλλάδια της γερμανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Lidl που διανέμονται στις υπεραγορές της στην Γερμανία, διαφημίζεται ως προορισμός διακοπών η κατεχόμενη Κύπρος.

Η Lidt με την ανακοίνωσή της ανακοινώνει ότι θα αποσύρει τις προσφορές της για τα κατεχόμενα και ξεκίνησε άμεσα τις διαδικασίες.

H ανακοίνωση της LIdl«Αναφορικά στο δημοσίευμα της «Καθημερινής» με θέμα την προσφορά  τουριστικών πακέτων στα κατεχόμενα μέσω της ιστοσελίδας της Lidl Γερμανίας, η Lidl Κύπρου ενημέρωσε τη Lidl Γερμανίας, η οποία και αντέδρασε άμεσα.

Η ιστοσελίδα της Lidl Γερμανίας χρησιμοποιεί για τις ταξιδιωτικές προσφορές που προβάλλει ένα  πόρταλ, το οποίο εμπεριέχει τουριστικά πακέτα σε διάφορους προορισμούς, εκ των οποίων και στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου.
Η Lidl Γερμανίας προέβη στην απόφαση να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα τις προσφορές προς το συγκεκριμένο προορισμό και ξεκίνησε άμεσα διαδικασίες ώστε το συντομότερο δυνατό να μην παρουσιάζονται τα κατεχόμενα ως τουριστικός προορισμός. Παρόλο που η τεχνική διαδικασία είναι χρονοβόρα, η Lidl ασκεί μεγάλη πίεση ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και να μην προβάλλονται οι παραπάνω προσφορές στην ιστοσελίδα της. Επιπλέον, έχει διακοπεί κάθε είδους διαφημιστική προβολή μέσω φυλλαδίων στη Lidl Γερμανίας»
Πηγή: blog.gr
Categories: