Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!! Ενας από τους πρωταγωνιστές του σίριαλ "Αέρινες σιωπές" !!!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγες ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοτπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Άέρινες Σιωπές".


Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έφτασε στην Ελλάδα η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ


Το υπουργείο Οικονομικών παρέλαβε σήμερα τη «λίστα Λαγκάρντ» και την διαβίβασε στον Οικονομικό Εισαγγελέα.
Έφτασε στην Ελλάδα η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ

Αιματηρές συγκρούσεις στην Κένυα

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι - έως και 39 σύμφωνα με μία πηγή - σκοτώθηκαν σήμερα ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση που εξαπέλυσαν μέλη μίας φυλής εναντίον ενός χωριού πάνω στον ποταμό Τάνα, στη νοτιοανατολική Κένυα.



«Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι 28», δήλωσε ο Άντονι Καμίτου, ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή αυτή μετά τις συγκρούσεις μεταξύ των αντίπαλων φυλών Ορμά και Ποκόμο. "Οι 19 νεκροί είναι μέλη της μιας φυλής ενώ οι υπόλοιποι 9 ήταν μεταξύ αυτών που επιτέθηκαν στο χωριό" πρόσθεσε. Ο Καμίτου δεν διευκρίνισε σε ποια φυλή ανήκαν οι επιτιθέμενοι.

ΦΡΙΚΗ: Αναψυκτικό έσκασε στο πρόσωπο παιδιού! Δείτε πως έγινε

Σε όλους έχει συμβεί να βάλουν κάποιο αναψυκτικό στην κατάψυξη για να κρυώσει πιο γρήγορα και στη συνέχεια να το ξεχάσουν. 

ΦΡΙΚΗ: Αναψυκτικό έσκασε στο πρόσωπο παιδιού! Δείτε πως έγινε


Ένα παιδί από την Κίνα φαίνεται πως ξέχασε το αναψυκτικό του αρκετά παραπάνω ώρα, με αποτέλεσμα αυτό να παγώσει υπερβολικά και όταν πήγε να το ανοίξει αυτό έσκασε στο πρόσωπό του.

Γιατί δακρύζουμε όταν καθαρίζουμε κρεμμύδια;

Όλοι μας σχεδόν έχουμε νιώσει αυτή την περίεργη αίσθηση: όταν καθαρίζουμε κρεμμύδια κάτι συμβαίνει στα μάτια μας - αισθανόμαστε κάποιο τσούξιμο και δακρύζουμε νιώθοντας έτσι μια ανακούφιση σε αυτήν την περίεργη κατάσταση.

Γιατί δακρύζουμε όταν καθαρίζουμε κρεμμύδια;


Αυτό που συμβαίνει είναι στην ουσία κάτι σχετικά απλό, αλλά ας το πιάσουμε από την αρχή του νήματος, απλά και κατανοητά όπως πάντα!

Πα-ΤΕΡΑΣ στο Μαρούσι ανάγκαζε τον γιό του να ασελγεί πάνω του

Σοκ, ανατριχίλα και αηδία προκαλεί η αποκλειστική είδηση του star.gr ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 41χρονος που διαμένει στο Μαρούσι ανάγκαζε τον 16 ετών γιο του να ασελγεί πάνω του!



Την καταγγελία έκανε η ίδια η μάνα η οποία έντρομη βρήκε στο κινητό του άντρα της βίντεο στα οποία φαινόταν ο γιος να ασελγεί στον πατέρα….

Φόβοι για την υγεία του G. Depardieu μετά από την εμφάνισή του στη Ρώμη σε αναπηρική καρέκλα!


Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον 63χρονο Gerard Depardieu, που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης με τη βοήθεια ενός ανθρώπου και σε αναπηρική καρέκλα. 
Φόβοι για την υγεία του G. Depardieu μετά από την εμφάνισή του στη Ρώμη σε αναπηρική καρέκλα!

Πρόσφατα μάλιστα «επέστρεψε» το διαβατήριό του στη Γαλλία και πήγε τα δικαιώματά του στο Βέλγιο λόγω της μεγάλης φορολογίας. 

«Άγιο» είχε ηλικιωμένος στο κέντρο του Πύργου


Την τύχη με το μέρος του φαίνεται πως είχε ένας ηλικιωμένος που διέσχιζε την Πατρών στο κέντρο του Πύργου.

Την ώρα που επιχειρούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο ένα μηχανάκι έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα πεζός και οδηγός να βρεθούν στο οδόστρωμα!

Ανακαλείται νέα μπάλα πλυσίματος με ραδιενέργεια


Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία. 



Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ειδοποίησε την εταιρεία «ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», οδός Στρ. Δαγκλή 124, Αθήνα, T.K. 11145, τηλ. 210- 2236352, που εισήγαγε και διακίνησε στην ελληνική αγορά το προϊόν-μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου, με την εμπορική ονομασία «Ecoball», να προβεί στην άμεση απόσυρσή του από όλα τα σημεία πώλησης, την παύση οποιασδήποτε περαιτέρω προώθησης και την ανάκλησή του από τους καταναλωτές.

AΡΡΩΣΤΟ: 25χρονη γύρισε βίντεο όπου βίαζε ένα 4χρονο αγοράκι!

Μέσα σε 24ώρες από την δημοσίευση της φωτογραφίας της, το FBI κατάφερε και συνέλαβε την γυναίκα η οποία γύρισε και μοίρασε βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

AΡΡΩΣΤΟ: 25χρονη γύρισε βίντεο όπου βίαζε ένα 4χρονο αγοράκι!


Η 25χρονη Corrine Danielle Motley από το Okaloosa County στη Florida συνελήφθη, και τώρα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς εμφανίζεται σε ένα βίντεο να κάνει σεξ με ένα 4χρονο αγοράκι!

ΣΟΚ: Παντρεύεται τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!

Πρόκειται για μια αρκετά περίεργη ιστορία που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο...

ΣΟΚ: Παντρεύεται τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!


Η 22χρονη Edith Casas από την Αργεντινή, ανακοίνωσε στους δικούς της ότι θα παντρευτεί τον Victor Cingolani, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης για τον φόνο της δίδυμης αδερφής της, του μοντέλου Johana Casas!

Πύργος: Θρήνος για την 19χρονη Μαρία που «έσβησε»

Τα δράματα με νέους ανθρώπους δεν έχουν τελειωμό στην Ηλεία.

Πύργος: Θρήνος για την 19χρονη Μαρία που «έσβησε»


Η 19χρονη Μαρία Χριστοπούλου κόρη του γνωστού λογιστή Αχιλλέα Χριστόπουλου έχασε το μεσημέρι της Πέμπτης τη μάχη για τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καλαμάτας σύμφωνα με το dete.gr

Στα γονίδια η απιστία και το one night stand!


Το τέλειο… άλλοθι για όσους αδυνατούν να μείνουν πιστοί στην σύντροφό τους ανακάλυψαν Αμερικανοί επιστήμονες, οι οποίοι αναλύοντας το DNA 181 νεαρών εθελοντών διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα γονίδιο που καθιστά τους φορείς του ιδιαίτερα επιρρεπείς σε αυτήν αλλά και στις εφήμερες ερωτικές σχέσεις.
Στα γονίδια η απιστία και το one night stand!
Οι εθελοντές της μελέτης εκτός από δείγμα του γενετικού τους υλικού παρείχαν και λεπτομερές ιστορικό της σεξουαλικής δραστηριότητας και των ερωτικών σχέσεών τους.

ΣΟΚ στην Ανθούσα: Κρέμασε τη μητέρα του στο πηγάδι


Τραγικό τέλος είχε άτυχη ηλικιωμένη που αγνοούνταν στην περιοχή της Ανθούσας τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.
Εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από την αστυνομία Παλλήνης, κρεμασμένη έξω από το πηγάδι που υπήρχε κοντά στην κατοικία της. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δράστης ήταν ο ίδιος της ο γιος, ο οποίος είχε νοσηλευτεί πρόσφατα σε κλινική για άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονίζει η μικρή Σαρλότ- Ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη δύο πόδια

Αντιμέτωπους με το πραγματικό νόημα της ζωής μας φέρει η επιθυμία της 5χρονης Σαρλότ από την Οξφόρδη η οποία ζήτησε  δώρο για τα Χριστούγεννα... δύο πόδια.

Συγκλονίζει η μικρή Σαρλότ- Ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη δύο πόδια


Το κοριτσάκι που έχασε τα πόδια του και τα χέρια του από μια σπάνιας μορφής μηνιγγίτιδα είπε πως το μόνο δώρο που ήθελε για τα Χριστούγεννα είναι τα «δύο ροζ της πόδια». 

Ο Σαββίδης κάλυψε τον Ζαγοράκη-Στα 17,6 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη

Η ετήσια τακτική γενική συνελεύση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε στην Τούμπα και από αυτήν προέκυψαν σημαντικές πληροφορίες. Βεβαίως τα περισσότερα θέματα ήταν λίγο πολύ γνωστά, όμως έπρεπε και επισήμως να τοποθετηθεί ο Ιβάν Σαββίδης (παρά την φυσική του απουσία από τον χώρο της συνέλευσης) για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα θέματα.



Πρώτο και σημαντικότερο είναι πως η νέα διοίκηση που διορίστηκε από το πρωτοδικείο, έχει διάρκεια ζωής 4 μήνες. Αμέσως μετά πρέπει να γίνει αιρετή. Τα συνολικά χρέη της ΠΑΕ στο ελληνικό δημόσιο, μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα ανέρχονται στα 17,6 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως το πρωτογενές κεφάλαιο είναι μικρότερο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει την οριστική απόφαση των διοικητικών δικαστηρίων και όπως ειπώθηκε, πρόθεση του μεγαλομετόχου, είναι να πληρώσει τα χρέη.

Πιο πιθανός ο τραυματισμός στα γόνατα πριν την περίοδο


Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι εργαζόμενες γυναίκες που γυμνάζονται κιόλας στον ελεύθερό τους χρόνο ίσως θα έπρεπε να κάνουν ένα διάλειμμα (από την άσκηση) την εβδομάδα πριν την περίοδό τους, καθώς  έχουν περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστούν.
Πιο πιθανός ο τραυματισμός στα γόνατα πριν την περίοδο
Σύμφωνα με ομάδα επιστημόνων από τα πανεπιστήμιοTexas-Austin και North Carolina οι αθλητικές γυναίκες υποφέρουν πιο συχνά από τραυματισμούς στα γόνατα συγκριτικά με τους άντρες, ειδικά όταν ασχολούνται με αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο.

ΒΙΝΤΕΟ: Θρίλερ με την αναγνώριση πτώματος στο Αγρίνιο


Προχωρούν σε εξέταση DNA για την ταυτοποίηση των στοιχείων του
ΒΙΝΤΕΟ: Θρίλερ με την αναγνώριση πτώματος στο Αγρίνιο
Σε θρίλερ εξελίσσεται για τις Αρχές η υπόθεση του πτώματος που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην λίμνη Λυσιμαχία.

Το τέλος του κόσμου δεν ήρθε... σήμερα

Το 13ο μπακτούν στο περίφημο ημερολόγιο των Μάγια μπορεί να τελείωσε, ο κόσμος όμως όχι.

Το τέλος του κόσμου δεν ήρθε... σήμερα


Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σενάρια καταστροφής όλων των εποχών, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ασχολήθηκαν με τους Μάγια και τη λεγόμενη προφητεία τους, είστε στα αστεία είτε στα σοβαρά. Συνδύαζε δε αρχαία μυστήρια, αποκρυπτογράφηση ενός δίσκου, χαραγμένου στη γλώσσα ενός πολιτισμού που έχει χαθεί, όλων των ειδών τις φυσικές καταστροφές, ακόμα και εισβολή UFO.

Η πεθερά «αιτία» της εμμηνόπαυσης


Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες και τις πεθερές τους φαίνεται ότι ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην εμφάνιση της εμμηνόπαυσης -αυτού του μεγάλου εξελικτικού μυστηρίου. Το συμπέρασμα προκύπτει από μια σπάνια μελέτη που βασίστηκε στην ανάλυση δημογραφικών στοιχείων στη Φινλανδία.
Η πεθερά «αιτία» της εμμηνόπαυσης
Εξελικτικό μυστήριο

Φέτος, η Εκκλησία δε θα βγάλει δίσκο!


Η οικονομική κρίση «κόβει» και την περιφορά δίσκου στις εκκλησίες τα Χριστούγεννα. Και μάλιστα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου. 



Κάθε χρόνο, στις εκκλησίες τα Χριστούγεννα γίνονταν περιφορά δίσκου. Αλλά φέτος δεν είναι το ίδιο. Και η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να μη... βγάλει δίσκο, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Έκτακτο: Οδηγήθηκε στις φυλακές για παιδεραστία!


Σαν βόμβα έσκασε σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, η απίστευτη είδηση της φυλάκισης πασίγνωστου τραγουδιστή που όλοι θαυμάζουμε, για παιδεραστία!
Έκτακτο: Οδηγήθηκε στις φυλακές για παιδεραστία!
Κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδιά και μάλιστα κάτω του ενός έτους. Δείτε ποιος είναι.

Πώς εξηγείται η αλλαγή στάσης της Γερμανίας

Στις προθέσεις της καγκελαρίου Μέρκελ είναι η υποστήριξη, με κάθε μέσο της ευρωπαϊκής προοπτικής της γερμανικής οικονομίας

Picture 0 for Πώς εξηγείται η αλλαγή στάσης της Γερμανίας

Είναι κάτι παραπάνω από σαφής η στροφή που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα από την Γερμανία, αναφορικά με τη στάση της απέναντι στο ευρώ και στην ενιαία προοπτική της Ευρωζώνης.

Πονάτε κάπου; Φάτε λίγο σοκολάτα και ο πόνος θα φύγει!


Σοκολάτα + Νερό = Παυσίπονο! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Σικάγου, που έδειξε ότι η σοκολάτα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό παυσίπονο, αφού ανακουφίζει από τον πόνο. 

Πονάτε κάπου; Φάτε λίγο σοκολάτα και ο πόνος θα φύγει!


Στην έρευνα αυτή έγιναν πειράματα σε εθελοντές, στην προκειμένη περίπτωση ήταν ποντίκια, και τα αποτελέσματα έδειξαν πως η κατανάλωση σοκολάτας μειώνει τον πόνο.

«Πράσινο» φως για την αποστολή στρατευμάτων στο Μάλι

Την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων, υπό την αιγίδα της Αφρικανικής Ένωσης (AU) και της Οικονομικής Κοινότητας Κρατών της Δυτικής Αφρικής (Ecowas) στο Μάλι, αποφάσισε ομόφωνα το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.



Το εκστρατευτικό σώμα θα έχει ως κύρια αποστολή του την ενίσχυση του κυβερνητικού στρατού στην προσπάθεια του για εκ νέου κατάληψη εδαφών στο βόρειο τμήμα της χώρας, τα οποία έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο ισλαμικών οργανώσεων που φέρονται να διατηρούν στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα. Η συγκεκριμένη απόφαση εγκρίθηκε και από τα 27 κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει επανειλημμένα εκφράσει την ανησυχία της για ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση χωρών στη λεγόμενη περιοχή του Σαχέλ στο δυτικό τμήμα της Αφρικής.

Μην το τυλίξετε… φάτε το!!!

Με απώτερο στόχο τη μείωση των απορριμμάτων παρουσίασε βραζιλιάνικη αλυσίδα ταχυφαγείων ένα νέο περιτύλιγμα το οποίο είναι βρώσιμο.



Η αλυσίδα fast food «Bob’s» θέλησε αφενός να διευκολύνει τους πελάτες που εφεξής θα απολαμβάνουν το μπέργκερ χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το ενοχλητικό περιτύλιγμα, αλλά και να περιορίσει τα απορρίμματα των προϊόντων της και κατά συνέπεια το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Θα πάμε τελικά στη Eurovision..!

Με χορηγούς και σεμνότητα...

SVERKA


Πάνω στο τραπέζι της κουζίνας σέρνονται κανά δυο (μπορεί να 'ναι και τρεις, όρκο δεν παίρνω χρονιάρες μέρες), λογαριασμοί που θα "χτυπήσουν κόκκινα", τώρα κοντά. Στο κινητό η ερίτιμος εταιρεία κινητής που αταβιστικά χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια, φρόντισε να με ενημερώσει για την εξόφληση του λογαριασμού μου σε ένα μήνα από τώρα!   

Συνελήφθη ο Γιάννης Καρούζος

Στα χέρια των αρχών ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος. Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε ξενοδοχείο



Σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας συνελήφθη στις 11 σήμερα το πρωί ο 57χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Γνωστή ηθοποιός μήνυσε την μάνα της επειδή…

10.000 ευρώ αποζημίωση πήρε η Γαλλίδα ηθοποιός Έυα Ιονέσκο από την μητέρα της, Ιρίνα, η οποία επέμενε να την φωτογραφίζει τσίτσιδη για το Playboy και το Penthouse όταν ήταν ακόμη παιδί.





«Υπάρχει ποιότητα στο έργο της. Εγώ αντιδρώ στο ερωτικό φόντο, που είμαι εγώ η ίδια. Η φόρμα της είναι γοητευτική και δηλητηριώδης». Αυτό δήλωσε η 47χρονη Εύα, που έχει να μιλήσει στην 77χρονη μητέρα της (μια από τις πλέον διάσημες ερωτικές φωτογράφους των 70s) εδώ και χρόνια.

Κι όμως μας ψεκάζουν για... λύσσα


Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται απλά για ένα... «ανέκδοτο» αφού την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις «αντιλυσσικών εμβολίων» από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία! 


Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη, οι ψεκασμοί θα γίνουν με αφορμή την εκδήλωση ενός ακόμη κρούσματος λύσσας σε κυνηγόσκυλο που δάγκωσε παιδάκι πριν από λίγες μέρες στο νομό Πέλλας. 

Απόπειρα αυτοκτονίας από τον Macaulay Culkin


Μια κόλαση φαίνεται να ζει το άλλοτε παιδί θαύμα του «Μόνος στο σπίτι» Macaulay Culkin. Μετά το δράμα του από τη φημολογούμενη εξάρτησή του στην ηρωίνη προστίθενται και οι αυτοκτονικές του τάσεις, επιβεβαιώνοντας τις δραματικές εκκλήσεις του πατέρα του που από τον περασμένο Αύγουστο προειδοποιεί ότι η ζωή του γιου του είναι υπό σοβαρό κίνδυνο.

apopeira-aytoktonias-apo-ton-Macaulay-Culkin-

Στις αρχές του 2011 η Mila Kunis, σύντροφος του Culkin επί 8 συναπτά έτη, τον εγκατέλειψε λόγω της εξάρτησής του σε ναρκωτικές ουσίες. 

ΗΠΑ: Αισθητή στα οικοσυστήματα η κλιματική αλλαγή


Η κλιματική αλλαγή γίνεται όλο και πιο αισθητή στα οικοσυστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών,όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα μεγάλης αμερικανικής μελέτης.

ipa-aisthiti-sta-oikosystimata-i-klimatiki-allagi

Επιστήμονες από 60 πανεπιστήμια και οργανισμούς επισημαίνουν ότι το γεωγραφικό εύρος ζώων και φυτών αλλάζει, ενώ μεταβολές παρατηρούνται και στο χρόνο εκδήλωσης των γεγονότων που «σημαδεύουν» τον κύκλο της ζωής τους, π.χ. την ανθοφορία ή τη μετανάστευσή τους.

Μητέρα βρήκε 7 δηλητηριώδεις οχιές μέσα στη ντουλάπα του τρίχρονου γιου της


Μια μητέρα στην Αυστραλία άνοιξε τη ντουλάπα του τρίχρονου γιού της και βρήκε 7 δηλητηριώδεις οχιές. 


Ο τυχερός, όπως αποδείχτηκε, 3χρονος είχε μαζέψει από τον κήπο κάποια αυγά που είχε βρει, χωρίς ωστόσο να ξέρει σε τι είδος ζώου ανήκουν και τα τοποθέτησε στην ντουλάπα του. Μετά από καιρό και ενώ η μητέρα του καθάριζε, άνοιξε τη ντουλάπα και από τα αυγά που είχαν σπάσει είχαν βγει οχιές.

Kαταγγελία για ξυλοδαρμό από μεθυσμένους αστυνομικούς


Σοβαρή καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό αλλοδαπού στο κέντρο κράτησης, στην Αμυγδαλέζα, από μεθυσμένους αστυνομικούς φέρεται να απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. 

Kαταγγελία για ξυλοδαρμό από μεθυσμένους αστυνομικούς


Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα εστιάζεται σε έναν ειδικό φρουρό και σε έναν αστυνομικό οι οποίοι υπό την επήρρεια του αλκοόλ και χωρίς καμία άλλη αφορμή επιτέθηκαν, την Τρίτη το βραδυ, σε έναν Πακιστανό που κρατείτο στην Αμυγδαλέζα και τον ξυλοκόπησαν ανελέητα. 

Ληστεία με λεία 400.000 ευρώ

Ποιο είναι το περίεργο και μυστήριο στην υπόθεση ;


Με την απειλή πως θα ανατινάξουν τους πάντες και τα πάντα με τη χειροβομβίδα που κρατούσαν στα χέρια τους, εισέβαλαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της Eurobank το μεσημέρι της Πέμπτης οι τέσσερις δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό που συνδέει την Ακράτα με την Αιγείρα.

Επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας για τις γιορτές

Καλά νέα για τους οδηγούς οχημάτων...

Επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας για τις γιορτές


Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από σήμερα (21.12.2012) οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι 45 Δήμοι που πάιρνουν 255 εκ ευρώ


Εγκρίθηκε το αίτημα χρηματοδότησης με 255 εκατ. ευρώ, που εστάλη από τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των πρώτων 42 δήμων.

Το αίτημα εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του αναπληρωτή υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα.

ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Βρέθηκε η αρχαιότερη γέφυρα της Ελλάδας!


Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα καθώς και τμήματα από την αρχαιότερη γέφυρα της Ελλάδας και της αρχαίας Ιεράς Οδού ανακαλύφθηκαν στο Μετρό!
Βρέθηκε η αρχαιότερη γέφυρα της Ελλάδας!
Τα αρχαία ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών εργασιών για την κατασκευή της επέκτασης του Μετρό προς το Αιγάλεω.

Κώστας Βουτσάς: “Χάρη στην Αλίκη και στην πρώην γυναίκα μου, τη Θεανώ, έκανα περιουσία”


Για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα χρήματα που έβγαλε στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σταυρίδου.

Για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα χρήματα που έβγαλε στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σταυρίδου. Περάσατε δύσκολα παιδικά χρόνια… «Πολύ, έχεις φάει στραγάλι με νερό; Εγώ έχω φάει, γι’ αυτό είμαι κι έτσι, δεν έχω το νου μου στην απόσταση, εσύ [...]
Περάσατε δύσκολα παιδικά χρόνια…

ΘΡΙΛΕΡ Με την είδηση του θανάτου πασίγνωστης τραγουδίστριας!


Σοκαρισμένοι οι Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές πασίγνωστης τραγουδίστριας, με την είδηση του θανάτου της!
Με την είδηση του θανάτου πασίγνωστης τραγουδίστριας!
Από το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων (twitter, facebook) έμπαιναν στον προσωπικό της λογαριασμό, για να εκφράσουν τη λύπη τους, αλλά και να της ευχηθούν "καλό ταξίδι"...

Βίντεο - ΣΟΚ: Σάλος από σωματικό έλεγχο στις ΗΠΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Βίντεο - ΣΟΚ: Σάλος από σωματικό έλεγχο στις ΗΠΑ


Η κάμερα ενός περιπολικού καταγράφει τον σωματικό έλεγχο δύο γυναικών από μαι γυναίκα αστυνομικό.

Νέα επιδείνωση του καιρού – Χιόνια στην Πάρνηθα

Χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός στα ηπειρωτικά, τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού.

Νέα επιδείνωση του καιρού – Χιόνια στην Πάρνηθα


Μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσουν λίγα χιόνια και στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Σταδιακή βελτίωση.

Διαβάστε γιατί οι γυναίκες πάνε 2-2 στην τουαλέτα!

Γιατί οι γυναίκες πηγαίνουν στην τουαλέτα 2-2; Ένα ερώτημα που έχει βασανίσει κάθε αντροπαρέα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές περί του θέματος.

Διαβάστε γιατί οι γυναίκες πάνε 2-2 στην τουαλέτα!


Ας τις δούμε λοιπόν...

ΦΩΤΟ: Τα 10 πιο επικίνδυνα… αθλήματα στον κόσμο!


Τα περισσότερα αθλήματα προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στους συμμετέχοντες, ανεβάζουν αρκετά την αδρεναλίνη και ενισχύουν την άμιλλα των διαγωνιζομένων, αλλά υπάρχουν και ορισμένα που είναι τόσο επικίνδυνα, καθώς πολλοί αθλητές έχουν χάσει ακόμη και τη ζωή τους σε κάποιον αγώνα.
ΦΩΤΟ: Τα 10 πιο επικίνδυνα… αθλήματα στον κόσμο!
Αν και όλα τα σπορ εμπεριέχουν τον κίνδυνο του τραυματισμού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, υπάρχουν 10 top επικίνδυνα αθλήματα που μόνο η αυτοπεποίθηση και το πάθος για τη νίκη δεν είναι αρκετά για να σε κρατήσουν ζωντανό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολύ περισσότερη τύχη…

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πεντάχρονος κλώτσησε δασκάλα στο πρόσωπο και δάγκωσε συμμαθητές του

Ένα αγόρι πέντε χρονών έκλεψε φρούτα, πέταξε εξοπλισμό του σχολείου του, επιτέθηκε σε συμμαθητές του και χτύπησε και τη δασκάλα του στο πρόσωπο!

Πεντάχρονος κλώτσησε δασκάλα στο πρόσωπο και δάγκωσε συμμαθητές του


Ο Logan Steed πήρε αποβολή από το νηπιαγωγείο Powers Hall Infant School που πήγαινε στο Έσεξ. Ήταν η τέταρτη φορά που προκαλούσε προβλήματα χτυπώντας, δαγκώνοντας και δίνοντας μπουνιές στα υπόλοιπα παιδάκια και το προσωπικό του σχολείου.

Πρόγραμμα υποστήριξης πολιτών με προβλήματα εξάρτησης


Στη λειτουργία ενός καινοτόμου Προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης και των μελών των οικογενειών τους προχωρά ο Δήμος Χανίων, το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και ο ΟΚΑΝΑ.
 Πρόγραμμα υποστήριξης πολιτών με προβλήματα εξάρτησης
Την υλοποίηση του προγράμματος που φέρει τον τίτλο «Προαγωγή Αυτοβοήθειας Χανιών» ενέκρινε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος επισήμανε πως το εν λόγω πρόγραμμα στοχεύει:

Δίνουν και νέο επίδομα θέρμανσης –Ποιοι θα το δικαιούνται


Επιπλέον 80 εκατ. ευρώ στους «παγωμένους» Έλληνες θα δώσει η κυβέρνηση σύμφωνα με σημερινή εξαγγελία του πρωθυπουργού. Κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για ένα νέο επίδομα χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
 Δίνουν και νέο επίδομα θέρμανσης –Ποιοι θα το δικαιούνται
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το επίδομα αυτό θα χορηγείται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια στα φτωχότερα νοικοκυριά και δεν θα συνδέεται με την αγορά πετρελαίου θέρμανσης. Δηλαδή, θα είναι μια οικονομική ενίσχυση ανεξάρτητη από το καύσιμο που καταναλώνει το κάθε νοικοκυριό για να ζεσταθεί.

Έξαλλος με τον Λευτέρη Πανταζή ο Φλωρινιώτης – «Ο άνθρωπος είναι πολύ μακάκας»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η ευθεία επίθεση του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Λευτέρη Πανταζή. Ο αγέραστος σόουμαν καταφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον γνωστό λαϊκό βάρδο, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου στην εκπομπή «Βράδυ» στον ΑΝΤ1.


 Έξαλλος με τον Λευτέρη Πανταζή ο Φλωρινιώτης – «Ο άνθρωπος είναι πολύ μακάκας»

Ο Λευτέρης Πανταζής είχε δηλώσει, ως καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που έβγαλε στην πίστα την Καίτη Γαρμπή και την αδελφή της, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που θεωρεί εαυτόν ως τον μέντορα των γνωστών αοιδών.

Το συγκλονιστικό κατηγορώ ενός πατέρα παιδιού από το Sandyhook των ΗΠΑ για την οπλοκατοχή

Για άλλη μια φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες οι κάτοικοι περιοχής ζουν μια απίστευτη τραγωδία, θρηνώντας το θάνατο 26 ανθρώπων μεταξύ των οποίων 20 παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών.

Το συγκλονιστικό κατηγορώ ενός πατέρα παιδιού από το Sandyhook των ΗΠΑ για την οπλοκατοχή

Για άλλη μια φορά στην Αμερική γίνεται λόγος για το κατά πόσο η νομοθεσία γύρω από την οπλοκατοχή θα πρέπει να αλλάξει και να μην υπάρχει τόσο μεγάλη ελευθερία. Κυρίως στη συζήτηση έρχεται το γεγονός ότι ο μακελάρης του σχολείου Sandyhook είχε αυτόματη καραμπίνα την οποία είχε η μητέρα του στο σπίτι. 

«Ντροπιαστική η αντιμετώπιση των μεταναστών στην Ελλάδα»

Δριμεία κριτική για την αντιμετώπιση των μεταναστών στην Ελλάδα ασκεί η Διεθνής Αμνηστία

Picture 0 for «Ντροπιαστική η αντιμετώπιση των μεταναστών στην Ελλάδα»

Βασικό θέμα του BBC αποτελεί  η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για την κατάσταση των μεταναστών και προσφύγων υπό τον τίτλο: «Η αντιμετώπιση των μεταναστών στην Ελλάδα είναι ντροπιαστική».