Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστής δημοσιογράφου - Ο δικηγόρος σύζυγός της καταγγέλει: Την απήγαγαν!

- Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή 
- Ο γνωστός δικηγόρος, Νίκος Μπούρας το περασμένο Σαββατοκύριακο κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής, πως έχει εξαφανιστεί η γυναίκα του από το μεσημέρι της Παρασκευής - Πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής
- Το τηλεφώνημα μυστήριο στο σύζυγο της γυναίκας - Τι του είπε ο άγνωστος άνδρας
- "Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι ότι είναι ζωντανή. Δεν ξέρω αν είναι καλά η γυναίκα μου", δήλωσε ο σύζυγός της

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστής δημοσιογράφου - Ο δικηγόρος σύζυγός της καταγγέλει: Την απήγαγαν!


Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης γνωστής δημοσιογράφου και συζύγου μεγαλοδικηγόρου των Αθηνών, ερευνά από την περασμένη Παρασκευή η Ασφάλεια Αττικής.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Υποκλοπή ταυτότητας: Ένας "υπαρξιακός" ηλεκτρονικός εφιάλτης

Στο κινητό, το Διαδίκτυο και τα e-shop


Υποκλοπή ταυτότητας: Ένας

«Υποκλοπή ταυτότητας» θεωρείται η μη εξουσιοδοτημένη λήψη και χρήση προσωπικών δεδομένων ενός ατόμου που πραγματοποιείται με κακή πρόθεση από κάποιον τρίτο, συνήθως με σκοπό την εξαπάτηση του ατόμου αυτού (π.χ. την έκδοση πιστωτικών καρτών και δανείων από τον «υποκλοπέα» στο όνομα του θύματος).

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η γυναίκα αράχνη αποκαλύπτει στην Αγγελική Νικολούλη

Η Ευαγγελία Ζιάγκα μίλησε λίγες μέρες μετά την καταδίκη της σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου και το τσιμέντωμα του στον εσωτερικό χώρο μιας βίλας.

Η γυναίκα αράχνη αποκαλύπτει στην Αγγελική Νικολούλη


Η «γυναίκα-αράχνη» επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο μέσα από τις φυλακές Θήβας όπου κρατείται. Με ήρεμη φωνή της είπε: «Έχω ένα ντοκουμέντο που θέλω να παραδώσω μόνο σε σας!»

ΒΙΝΤΕΟ-Η Αγγελική Νικολούλη σχολιάζει την απόφαση στη δίκη για τον Μάριο

«Είναι μία απόφαση-σταθμός για τα δικαστικά χρονικά», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη για την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Αγγελική Νικολούλη σχολιάζει την απόφαση στη δίκη για τον Μάριο


«Δεν υπήρχε ομολογία, ούτε έχει βρεθεί το πτώμα. Υπήρχαν όμως όλα τα άλλα στοιχεία, με το δυνατότερο το ντοκουμέντο του αίματος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Μάριου», τόνισε η δημοσιογράφος ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα βρεθεί το πτώμα του άτυχου νέου.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Βαριές ποινές για την απαγωγή και εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου - Η μάνα ζητούσε επίμονα να μάθει που είναι το παιδί της!

Μέσα σε κλίμα πόνου, συγκίνησης και με την τραγική φιγούρα της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου να ραγίζει καρδιές, ανακοινώθηκαν σήμερα οι ποινές στην δίκη για την εξαφάνιση του 26χρονου στις 9 Αυγούστου 2012.

Βαριές ποινές για την απαγωγή και εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου - Η μάνα ζητούσε επίμονα να μάθει που είναι το παιδί της!


Η μητέρα του Μάριου, κατέρρευσε 4 φορές και φώναζε συνεχώς: "Θέλω να μάθω που είναι το παιδί μου". Την ώρα που ανακοινώνονταν οι ποινές είπε μάλιστα "Το παιδι μου μπορούν να το φέρουν πίσω;" Φίλοι και συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου έδειχναν με όποιον τρόπο μπορούσαν, ακόμα και με μαντινάδες τον πόνο και την οργή τους για το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρουν τι απέγινε το παιδί τους.

Δίκη Μ. Παπαγεωργίου: Ισόβια στον βασικό κατηγορούμενο

Ανακοινώθηκε πριν λίγο η απόφαση για την δίκη του Μάριου Παπαγεωργίου. 

marios12


Η έδρα του δικαστηρίου υιοθέτησε πλήρως την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή 6 εκ των 8 κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Αποφυλακίζεται ο Ασημάκης Κατσούλας, ένας από τους "Σατανιστές της Παλλήνης"

Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Ασημάκη Κατσούλα; Πρόκειται για άνθρωπο που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί ειλικρινά από το παρελθόν του ή είναι ακόμη και σήμερα δέσμιος των αλλόκοτων παιχνιδιών του μυαλού του;

Φωτογραφία για Αποφυλακίζεται ο Ασημάκης Κατσούλας, ένας από τους Σατανιστές της Παλλήνης


Ήταν 7 Ιουνίου 1995 όταν άρχισε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθήνας η δίκη των «σατανιστών της Παλλήνης». Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια. Οι Κατσούλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη, κάθονται στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για τις δύο δολοφονίες γυναικών. 

Αύριο ολοκληρώνεται η δίκη

Σε μια εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση στο όρος Πατέρας στη Νέα Πέραμο αναζητούν οι αρχές τη λύση για το πού μπορεί να βρίσκεται το άψυχο κορμί του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

Ψάχνουν στοιχεία για τον Μάριο σε παλιά αμερικανική βάση Αυριο ολοκληρώνεται η δίκη


Αξιωματικοί της αστυνομίας και άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν έρευνες σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και πηγάδια γύρω από την αμερικανική βάση, που πιθανόν να ήταν και ο τόπος, όπου η συμμορία του Μιχαλεάκου τον κρατούσε αρχικά όμηρο.

Τον έπιασε στον ύπνο και του έσπασε το κεφάλι – Στο νοσοκομείο το θύμα

Τραυματισμένος στην περιοχή της κεφαλής μετεφέρθη ένας κρατούμενος της φυλακής Αλικαρνασσού.

Τον έπιασε στον ύπνο και του έσπασε το κεφάλι – Στο νοσοκομείο το θύμα


Ο Αφγανός κρατούμενος τραυματίστηκε από επίθεση συμπατριώτη του ενώ κοιμόταν.

Ιεράπετρα: Η τελευταία πράξη της τραγωδίας - Κηδεύτηκαν οι 3 νεκροί

Κηδεύτηκαν ο δράστης και αυτόχειρας, ο πατέρας του και χωριστά η αδερφή του - Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Ιεράπετρα: Η τελευταία πράξη της τραγωδίας - Κηδεύτηκαν οι 3 νεκροί


Στις 11 το πρωί κηδεύτηκαν ο 53χρονος φαρμακοποιός, πατροκτόνος και αδελφοκτόνος ταυτόχρονα, καθώς και ο 75χρονος πατέρας του. 

Η φωτογραφία μυστήριο του Άρη Βελουχιώτη που σαρώνει το διαδίκτυο

69 ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, μια φωτογραφία που δείχνει το κομμένο κεφάλι του, προκαλεί σάλο. Αν επιβεβαιωθεί πως είναι αληθινή, θα πρόκειται για την πρώτη ανφας φωτογραφία του "καπετάνιου" του ΕΛΑΣ μετά τον αποκεφαλισμόν του.


Τη φωτογραφία μυστήριο έφερε στο φως το blog xyzcontagion.wordpress.com και όπως αναφέρει είναι η μοναδική καταπρόσωπο εικόνα που αποτυπώθηκε από τον φανοστάτη της πλατείας των Τρικάλων, όπου οι διώκτες του Βελουχιώτη "κρέμασαν" το κεφάλι του.

Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στο φρέσκο γάλα - Κλειδί η παστερίωση

Οι αλλαγές στην κατηγοριοποίηση του γάλακτος εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία; 

Όλη η αλήθεια για τις αλλαγές στο φρέσκο γάλα - Κλειδί η παστερίωση

Μάθετε όλη την αλήθεια για το σούπερ φρέσκο και το υψηλής διατηρησιμότητας γάλα καθώς και τη διαδικασία παστερίωσης τους. Τι λέει στο Newsit o Τεχνολόγος Τροφίμων, Πέτρος Σπανός. 

Κατάληψη από καθηγητές στο γραφείο του Μητσοτάκη

Oι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται, καθώς το Σάββατο λήγει το καθεστώς διαθεσιμότητας


Στην κατάληψη του πολιτικού γραφείου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι συνδικαλιστές καθηγητές της ΟΛΜΕ, στην οδό Ευφρονίου στην περιοχή του CARAVEL.

Επίσημη πρώτη για... την άνοιξη στο βόρειο ημισφαίριο

Άνοιξη ήρθε σήμερον... στις 18.57 ακριβώς

Επίσημη πρώτη για... την άνοιξη στο βόρειο ημισφαίριο


Μόλις το ρολόι σήμερα Πέμπτη 20 Μαρτίου σημάνει 18.57 (ώρα Ελλάδας), θα... μυρίσει άνοιξη.

Πνευμονία έπαθε το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι πάει καλά και θα αναρρώσει γρήγορα

Πνευμονία έπαθε το γοριλάκι που γεννήθηκε με καισαρική

Το μικρό θηλυκό γοριλάκι του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο έγινε γνωστό πριν καν ανοίξει τα μάτια του για πρώτη φορά αφού γεννήθηκε με καισαρική, κάτι βέβαια ιδιαίτερα σπάνιο στα ζώα.

Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων της Helios

Την έντονη αντίδραση συγγενών των θυμάτων αλλά και απλού κόσμου έχει προκαλέσει ανάρτηση φωτογραφιών της τραγωδίας της Helios, από διαδικτυακή ιστοσελίδα του εξωτερικού οι οποίες αναπαράγονται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Οι ομολογουμένως αποκρουστικές φωτογραφίες ανάγκασαν τους συγγενείς των θυμάτων να αντιδράσουν συντονισμένα με ανακοίνωση την οποία ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο facebook.

Σύγκρουση τραίνου με πολλούς νεκρούς στην Τουρκία

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Μερσίν

Σύγκρουση τραίνου με πολλούς νεκρούς στην Τουρκία


Σιδηροδρομική τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην πόλη Μερσίν της νότιας Τουρκίας.

Pinterest: Το διάσημο social media λειτουργεί και στα ελληνικά!

Το κοινωνικό δίκτυο Pinterest, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ανακαλύψουν ιδέες που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντά τους (όπως μόδα, χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες) είναι διαθέσιμο από σήμερα και στην ελληνική γλώσσα. 



Όπως ανακοινώθηκε, οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του.

Δε βρίσκουν τίποτα! Άφαντα τα συντρίμμια του Boeing της Malaysia Airlines – Η κακοκαιρία δυσχεραίνει τις έρευνες

- Βροχή και ομίχλη "κρύβουν" τα αντικείμενα που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing
- Το πλήρωμα αεροπλάνου της Αυστραλίας που έφτασε στο σημείο, δεν εντόπισε το παραμικρό 
- Ρίχνουν σημαδούρες για να "μαρκάρουν" την περιοχή και να συλλέξουν στοιχεία 
- Μαλαισία: Αξιόπιστες οι πληροφορίες της Αυστραλίας 
- Σχεδόν 3.000 χιλιόμετρα δυτικά του Πεθρ εντόπισε δορυφόρος αντικείμενα που ίσως είναι συντρίμμια της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines  



Η ομίχλη και η βροχή που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή σχεδόν 3.000 χιλιόμετρα δυτικά από τις ακτές του Περθ προσθέτουν κι άλλο μυστήριο στην αναζήτηση των συντριμμιών του Boeing 777 των Malaysia Airlines.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ανοιχτή επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βοΐου & τη Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας απέστειλε η ομάδα για τον Κωστή Πολύζο!!

Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ για την ανεξιχνίαστη υπόθεση εξαφάνισης -δολοφονίας του Κωνσταντίνου Πολύζου που συγκλονίζει την Σιάτιστα Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Βοϊου, εδώ και μια τριετία ευαισθητοποιηθήκαμε ως κοινή γνώμη για τον άδικο χαμό του 23χρονου Κωστή, του Κωστή μας όπως τον αποκαλούμε πλέον, το χαμογελαστό πρόσωπο του οποίου εισέβαλε στα σπίτια μας και στις καρδιές μας από την δημοσιοποίηση του άδικου και βίαιου χαμού του.

ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ


Στην ομάδα μας συμπεριλαμβάνονται πολλοί κάτοικοι από την Σιάτιστα, την επαρχία Βοϊου καθώς και από την ευρύτερη περιοχή του νομού Κοζάνης. Καθημερινά εκφράζουν την ανησυχία τους για την έκβαση αυτής της υπόθεσης ως μελανό στίγμα για την περιοχή, καθώς ακόμα εκκρεμεί ο δικαστικός της επίλογος, με αποτέλεσμα να πλανώνται ερωτηματικά και υποθέσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Βρετανία: Σε παιδόφιλο επικεντρώνονται οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Βρετανία: Σε παιδόφιλο επικεντρώνονται οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν

Βρετανοί ντετέκτιβ που ερευνούν την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν, το 2007, δήλωσαν ότι αναζητούν έναν άνδρα ύποπτο ότι πραγματοποίησε από το 2004 ως το 2010 μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε νεαρά κορίτσια που διέμεναν σε βίλες διακοπών στην Πορτογαλία.

Δωρεάν η είσοδος στα μουσεία με την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ

Όσοι πολίτες έχουν ενεργό κάρτα ανεργίας θα μπορούν να επισκέπτονται όλα τα μουσεία μας δωρεάν, ενώ σε λίγο αυτή η πολιτική θα επεκταθεί για τους ανέργους και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους.

Δωρεάν η είσοδος στα μουσεία με την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ


Συγκεκριμένα η εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ άνεργοι με κάρτα ανεργίας θα μπορούν επισκέπτονται τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας χωρίς να πληρώνουν κάποιο εισιτήριο. 

Κρατική αναλγησία χωρίς προηγούμενο σε βάρος 40χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης!

Δεν έφταναν οι άθλιες συνθήκες στις οποίες αναγκάζεται να ζει η οικογένειά του, μέσα σε μία σπηλιά στο Ηράκλειο, ένας πάμπτωχος 40χρονος αναγκάστηκε να καθίσει και στο εδώλιο, καθώς θεωρήθηκε πως είχε παραβιάσει τη νομοθεσία περί αυθαιρέτων.

Κρατική αναλγησία χωρίς προηγούμενο σε βάρος 40χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης!


Ο Μηνάς Κλάδος, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους ζουν σε μία σπηλιά και το αυθαίρετο δωματιάκι που έχουν φτιάξει από πάνω. Εκεί έζησαν οι παππούδες του και μένουν ακόμη και σήμερα οι γονείς του και ο ίδιος με την οικογένειά του, καθώς βρίσκονται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση.

Καταργούνται τέσσερα επιδόματα του ΟΑΕΔ

Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που θα ισχύσει από τον Ιούλιο του 2014 μπορεί να προκαλεί αύξηση οριακά τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα αλλά  καταργεί τα οικογενειακά επιδόματα το επίδομα στράτευσης ενώ τέλος μπαίνει και στα δύο επιδόματα μητρότητας που χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε μητέρες.

Καταργούνται τέσσερα επιδόματα του ΟΑΕΔ


Καταργούνται όχι μόνο τα οικογενειακά επιδόματα αλλά και τρεις ακόμη παροχές ,το επιδόματος στράτευσης και τα δύο επιδόματα μητρότητας, μετά την συμφωνία με την Τρόικα για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9% σταδιακά έως το 2015. 

Το καλοκαίρι θα διαβάσουν τον δίσκο της Φαιστού

Μια τεράστια επιστημονική ανακάλυψη βρίσκεται προ των πυλών αφού οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι μέσα στο καλοκαίρι θα καταφέρουν να διαβάσουν για πρώτη φορά τον δίσκο της Φαιστού έχοντας αποκρυπτογραφήσει μετά από χιλιάδες χρόνια σχεδόν το 90% των συμβόλων.

Το καλοκαίρι θα διαβάσουν τον δίσκο της Φαιστού


Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ Κρήτης, που ηγείται ο δρ Γκάρεθ Οουενς, γλωσσολογική ανάλυση και επιγραφικές μελέτες οδήγησαν στην αποκρυπτογράφηση του 90% των συμβόλων, αυτό σε συνδυασμό με τη γραμμική γραφή Β αναμένεται να επιτρέψει μέσα στους επόμενους μήνες την ανάγνωση μετά από χιλιάδες χρόνια του περιβόητου δίσκου της Φαιστού.

Αεροπλάνο Μαλαισία:12 λεπτά πριν το "καληνύχτα" είχε αλλάξει πορεία

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως στην προσπάθεια των αρχών παγκοσμίως να βρεθεί έστω και ένα ίχνος του χαμένου αεροσκάφους.
Αεροπλάνο Μαλαισία:12 λεπτά πριν το
Σύμφωνα με πηγές της αμερικανικής αεροπορίας και των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, που επικαλείται το δίκτυο Fox News, το Boeing 777 της Malaysia Airlines, 12 λεπτά πριν ο συγκυβερνήτης (κατά τις επικρατέστερες εκτιμήσεις) εκπέμψει το τελευταίο σήμα "όλα καλά, καληνύχτα", είχε ήδη αλλάξει πορεία. 

Τρίκαλα: Κόκκινη αλεπού βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό της λύσσας!

Οι αρχές ζητούν να προχωρήσει άμεσα ο εμβολιασμός των αδέσποτων ζώων και των ποιμενικών σκύλων...

Τρίκαλα: Κόκκινη αλεπού βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό της λύσσας!


Επιβεβαιώθηκε νέο κρούσμα του επικίνδυνου ιού, στην περιοχή της Πύλης. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, το κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε κόκκινη αλεπού που εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Πύλης.

Απολυμένος σκότωσε 6 συναδέλφους του και αυτοκτόνησε

Εισέβαλε στο Ινστιτούτου Στατιστικής της Τουρκίας και άνοιξε πυρ

Απολυμένος σκότωσε 6 συναδέλφους του και αυτοκτόνησε


Ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε έξι εργαζόμενους του Ινστιτούτου Στατιστικής της Τουρκίας (TUIK) στην πόλη Καρς της ομώνυμης επαρχίας στη βορειο-ανατολική Τουρκία πριν αυτοκτονήσει, μετέδωσε το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber.

Huffington Post: Ύμνοι για τη Ρόδο-Έχει τα πιο καταγάλανα νερά στη γη

Το εγκώμιο της Ρόδου έμπλεξε η Huffington Post...

Huffington Post: Ύμνοι για τη Ρόδο-Έχει τα πιο καταγάλανα νερά στη γη


Η εφημερίδα παρουσίασε μία λίστα με τις υπέροχες υποτιμημένες ευρωπαϊκές πόλεις, αυτές που είναι σε δεύτερη μοίρα πίσω από τις πιο διάσημες.

“Φρέσκο” γάλα ως και 11 ημερών και ψωμί με το ζύγι

Τι αλλάζει στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και τα βιβλία – Κανένα θέμα για λάδι και γιαούρτι

“Φρέσκο” γάλα ως και 11 ημερών και ψωμί με το ζύγι


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για την υιοθέτηση των μεταρρυθμίσεων στην αγορά, βάση της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ. Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης, στα επίμαχα θέματα η συμφωνία έχει ως εξής:

Ψάχνουν ίχνη απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου σε παλιά βάση

Οδηγός σε αμερικανικές υπηρεσίες ο εγκέφαλος της αρπαγής του οπτομέτρη

Ψάχνουν ίχνη απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου σε παλιά βάση


Αγωνιώδεις έρευνες στην παλιά, εγκαταλελειμμένη αμερικανική βάση σε μία από τις κορυφές του όρους Πατέρας - επάνω από τη Νέα Πέραμο - πραγματοποιούν η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη του άφαντου 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής πριν από ενάμιση χρόνο.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως... μεταμορφώθηκε αυτό το σκυλάκι που βρέθηκε εγκαταλειμμένο! (PHOTOS)

Το μικρό σκυλάκι ράτσας Cavalier King Charles βρέθκη πριν λίγες ημέρες στο Κεμπέκ του Καναδά, όταν περαστικοί είδαν μια... μάζα σκουπιδιών να κινείται! Στην πραγματικότητα όμως ήταν ένα σκυλάκι που καλυπτόνταν από αρκετή βρωμιά!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως... μεταμορφώθηκε αυτό το σκυλάκι που βρέθηκε εγκαταλειμμένο! (PHOTOS)
Αφού λοιπόν του έκαναν ένα μπάνιο, "αφαίρεσαν" το βρώμικο τρίχωμά του και το... μεταμόρφωσαν σε ένα νέο σκύλο!

ΚΟΛΑΦΟΣ η εισαγγελέας για τους δολοφόνους του Μάριου! Διαβάστε αναλυτικά την πρότασή της...

Ως εγκέφαλο της σπείρας που οργάνωση και εκτέλεσε την απαγωγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου αναγνώρισε σήμερα η εισαγγελέας τον Πέτρο Μιχαλεάκο, προτείνοντας να καταδικαστεί για τέσσερα κακουργήματα.
ΚΟΛΑΦΟΣ η εισαγγελέας για τους δολοφόνους του Μάριου! Διαβάστε αναλυτικά την πρότασή της...
Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του άλλοτε φίλου της οικογένειας του Μάριου για ανθρωποκτονία, αρπαγή, εκβίαση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ζήτησε την ενοχή και της συζύγου του για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή.

Αλλαγή ώρας 2014: Σε λίγες ημέρες αλλάζει η ώρα σε θερινή

Όλοι γνωρίζουμε ότι δύο φορές το χρόνο πρέπει να αλλάζουμε την ώρα στα ρολόγια μας.

Αλλαγή ώρας 2014: Σε λίγες ημέρες αλλάζει η ώρα σε θερινή


Η θερινή ώρα για φέτος αλλάζει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου.

Κωδικοποιημένο S.O.S εξέπεμψε ο συγκυβερνήτης του Μπόινγκ αλλά οι αρχές στη Μαλαισία δεν το κατάλαβαν

Ποιο κρυφό μήνυμα έκρυβαν τα τελευταία λόγια του έμπειρου πιλότου προς τον πύργο ελέγχου

aeroplano


Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ή αεροπειρατείας φαίνεται πως κερδίζει συνεχώς έδαφος για το τι συνέβη στο Μαλαισιανό Μπόινγκ που η τύχη του αγνοείται εδώ και εννέα μέρες καθώς όλα τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος άλλαξε σκόπιμα κατεύθυνση, κάποιος από το πιλοτήριο έκλεισε όλα τα συστήματα επικοινωνίας και τώρα νέα δεδομένα αποκαλύπτουν πως όποιος είχε τον έλεγχο του Μποινγκ το πιλοτάριζε σε πολύ χαμηλό υψόμετρο για να αποφύγει την επαφή με τα ραντάρ.

Λουτρό αίματος στη Μαγνησία: Έκοψε τις φλέβες μπροστά στον αδερφό του

Σοκ έχει προκαλέσει στον Αλμυρό Βόλου η είδηση ότι ένας 55χρονος έκοψε τις φλέβες του μπροστά στον αδερφό του.

Λουτρό αίματος στη Μαγνησία: Έκοψε τις φλέβες μπροστά στον αδερφό του


Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο σπίτι του 55χρονου αυτόχειρα στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας.

«Οικογενειακά» πίσω από την αιματηρή τραγωδία στην Ιεράπετρα

Μία συζήτηση για τα περιουσιακά φαίνεται πως όπλισε το χέρι του 54χρονου στην Ιεράπετρα, που σκότωσε τον πατέρα και την αδερφή του και μετά αυτοκτόνησε

«Οικογενειακά» πίσω από την αιματηρή τραγωδία στην Ιεράπετρα
Τραγική φιγούρα η μητέρα, που έλειπε από το σπίτι τη στιγμή του φονικού και εντόπισε τους νεκρούς, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο διαμέρισμα της οδού Μπαριτάκη.

Η μεγαλύτερη πόλη-φάντασμα του κόσμου

Όταν πριν από 20 χρόνια ανακαλύφθηκαν πλούσια κοιτάσματα άνθρακα στην πόλη Όρντος της Εσωτερικής Μογγολίας αυτόνομη επαρχία της βόρειας Κίνας, σημειώθηκε μια πραγματική «έκρηξη» στην αγορά ακινήτων.

Φωτογραφία για Η μεγαλύτερη πόλη-φάντασμα του κόσμου


Τότε όλοι πίστευαν ότι με θεμέλιο την εξορυκτική δραστηριότητα θα δημιουργούταν μια πόλη του ενός εκατομμυρίου κατοίκων. Οι προβλέψεις απέτυχαν παταγωδώς, καθώς αυτή τη στιγμή την πόλη κατοικούν μόλις 20.000 άνθρωποι.

Αγωνία για τον 34χρονο Παντελή: Μπήκε στο πλοίο για Πειραιά και χάθηκε

Τον είδε η μητέρα του να επιβιβάζεται σε πλοίο στο λιμάνι της Χίου με προορισμό τον Πειραιά και από τότε αγνοείται.

Αγωνία για τον 34χρονο Παντελή: Μπήκε στο πλοίο για Πειραιά και χάθηκε


Είναι ο Παντελής Μαστοράκης, 34 χρόνων, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Μαρτίου.

Πειραιάς: Ακατάλληλο κρέας σε δύο ψησταριές και ένα κρεοπωλείο

Σε τρεις κατασχέσεις κρεάτων και παραπροϊόντων κρέατος συνολικού βάρους 100 κιλών, προχώρησαν ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, ύστερα από αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε δύο ψησταριές και ένα κρεοπωλείο, στις περιοχές του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Πειραιά.

Πειραιάς: Ακατάλληλο κρέας σε δύο ψησταριές και ένα κρεοπωλείο


Τα προϊόντα αυτά δεν έφεραν τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία σημάνσεις και παρουσίαζαν μεταβολή των οργανοληπτικών τους χαρακτήρων (χρώμα, σύσταση, οσμή), λόγω της συντήρησής τους σε ακατάλληλες θερμοκρασίες.

Καρδίτσα: Κέρδισε 1,8 εκατ. ευρώ και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Από την απίστευτη εύνοια της τύχης στου Χάρου τα δόντια βρέθηκε 40χρονος Καρδιτσιώτης που χθες το πρωί έχασε την ζωή του.

Καρδίτσα: Κέρδισε 1,8 εκατ. ευρώ και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο 40χρονος αγρότης από το Πεδινό Καρδίτσας ήταν από τους πιο ευνοημένους της «θεάς τύχης», αφού είχε κερδίσει 2 φορές στο λαϊκό λαχείο.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δίδακτρα – πρόστιμο αντί για διαγραφή των αιώνιων φοιτητών

- Έκθεση του ΟΟΣΑ για τα πανεπιστήμια προτείνει την επιβολή “προστίμου” στους αιώνιους φοιτητές
- Στις προτάσεις του Οργανισμού και ο περιορισμός του συνολικού αριθμού των εισακτέων 
- Μείωση κρατικών επιχορηγήσεων για φοιτητές που καθυστερούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους
Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το “χαράτσι” στους αιώνιους φοιτητές το οποίο αποτελεί εναλλακτικό σενάριο της αυτόματης διαγραφής τους από τα μητρώα των ΑΕΙ. 

Δίδακτρα – πρόστιμο αντί για διαγραφή των αιώνιων φοιτητών

Έκθεση του ΟΟΣΑ κάνει λόγο για κατάργηση της δωρεάν διανομής των φοιτητικών συγγραμμάτων και την αντικατάστασή της με κουπόνι αγοράς μεταχειρισμένων βιβλίων ενώ ταυτόχρονα προτείνει την επιβολή διδάκτρων-ποινής στους “φοιτητές που καθυστερούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους”.

Εύβοια: Πατριός ξυλοκόπησε και πέταξε από τις σκάλες 10χρονη

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".

Εύβοια: Πατριός ξυλοκόπησε και πέταξε από τις σκάλες 10χρονη

Ο 27χρονος Αλβανός, εισέβαλε μεθυσμένος στο δωμάτιο της 10χρονης και την χτύπησε βάναυσα, ενώ επιτέθηκε στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν.

Φρικαλέο έγκλημα στην Κρήτη! Άντρας πυροβόλησε στο κεφάλι τον πατέρα του και την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε

- Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την περιοχή της Ιεράπετρας από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία
- Οι πρώτες πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα μιλούν για σοβαρές οικογενειακές διαφορές
- Ο δράστης φέρεται πριν αυτοκτονήσει να έχει στείλει μήνυμα σε γνωστό του αστυνομικό
- Ο δράστης ήταν γνωστός φαρμακοποιός στην Κρήτη
- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Φρικαλέο έγκλημα στην Κρήτη! Άντρας πυροβόλησε στο κεφάλι τον πατέρα του και την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε


Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Ιεράπετρα της Κρήτης όπου σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ένας 54χρονος άντρας σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον πατέρα του και την αδελφή του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

AYΡΙΟ εξετάζεται η υπόθεση της μικρής Μαρίας

Η τύχη της μικρής Μαρίας από τον οικισμό Ρομά των Φαρσάλων, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο -και όχι μόνο- κρίνεται αύριο...



από το Δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας, οπότε και έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί η υπόθεσή της.

Ο Πούτιν υπέγραψε την ανεξαρτησία της Κριμαίας!

Αγνοώντας την πίεση της Δύσης και τις προειδοποιήσεις οικονομικής απομόνωσης της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την αναγνώριση της Κριμαίας ένα 24ωρο μετά το δημοψήφισμα που πρόκρινε την ένωση με τη Ρωσία.

Ο Πούτιν υπέγραψε την ανεξαρτησία της Κριμαίας!


Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα που αναγνωρίζει τη χερσόνησο της Μαύρης Θάλασσας ως «κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος».

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Ο Μάριος ζει! Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάρει τα λύτρα και παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της μητέρας του!»

«Ο Μάριος ζει! Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να πάρει τα λύτρα και παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της μητέρας του!» Αυτά ισχυρίστηκε στην απολογία του ο βασικός κατηγορούμενος Πέτρος Μιχαλεάκος, εξοργίζοντας τους πάντες στο ακροατήριο.



Στο Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, συνεχίστηκε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Το Σάββατο 15 Μαρτίου ενώπιον του δικαστηρίου, απολογήθηκαν οι βασικοί κατηγορούμενοι Πέτρος Μιχαλεάκος, ο Αναστάσιος Μπασαντής και ο Αριστείδης Κορέντιος.

Ένας άντρας έχτιζε επί 4 δεκαετίες αυτό... Το τι συνέβη την τελευταία μέρα της ζωής του σε κάνει να ανατριχιάζεις

Στους πρόποδες του όρους Αραγιάτ στις Φιλιππίνες βρίσκεται ένα μεγάλο κτίσμα με σχήμα πυραμίδας. Ονομάζεται Bale Batu και είναι δημιούργημα ενός ντόπιου καλλιτέχνη, του Χεσούς Παντίλα.

Ένας άντρας έχτιζε επί 4 δεκαετίες αυτό... Το τι συνέβη την τελευταία μέρα της ζωής του σε κάνει να ανατριχιάζεις
Ο άντρας, που οι φίλοι του καλλιτέχνες αποκαλούν "Apung Susing", αφιέρωσε χρόνια δουλειάς στο Bale Batu...

Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης - λήξης του σχολικού έτους, καταργούνται αργίες

Aλλαγές στις σχολικές αργίες, αλλά και στην ημερομηνία έναρξης και λήξης του σχολικού έτους ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας.

Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης - λήξης του σχολικού έτους, καταργούνται αργίες


Το σχολικός έτος πρόκειται να επιμηκυνθεί κάτι που μπορεί μάλιστα να ισχύσει και από φέτος για τους καθηγητές. Ετσι, είναι πολύ πιθανό να κληθούν να εργαστούν έως και τα μέσα Ιουλίου.

Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Απίστευτη ανακάλυψη! Βρέθηκε υποβρύχια πολιτεία σε ελληνικό νησί (ΒΙΝΤΕΟ))


Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας. Στην Ελαφόνησο, κοντά στο Παυλοπέτρι και ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.